Cele mai citite
 


Primul deces provocat de gripa A(H1N1) în Pakistan
marţi, 8 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Pakistanul a anunţat luni primul deces provocat de gripa A ( H1N1), fiind vorba de un salariat din domeniul sănătăţii în vârstă de 38 de ani, la Lahore, în estul Pakistanului, potrivit unor responsabili din domeniul sănătăţii, informează AFP.
Victima lucra pentru spitalul de asistenţă socială din oraş, a precizat Anwar A. Khan, responsabil guvernamental din domeniul sănătăţii la Lahore. 'Bărbatul a decedat din cauza gripei porcine şi este primul deces provocat de maladie', a afirmat el.

La rândul său, Javed Akram, medic şi şef al Allama Iqbal Medical College din Lahore, a menţionat că două laboratoare au confirmat faptul că moartea bărbatului a fost provocată de gripa A (H1N1). Victima nu a călătorit în străinătate înainte de a contracta maladia.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
(Corespondenţă Agerpres) Al doilea deces de gripa A (H1N1) în Bulgaria Un bărbat la aproximativ 30 de ani a decedat de gripa A (H1N1), transmite postul bulgar de radio Darik. Bărbatul provine din oraşul Samokov şi s-a îmbolnăvit în urmă cu aproape două săptămâni, dar timp de zece zile s-a tratat singur. Duminică însă el a căutat un medic din cauza febrei puternice. Bolnavul...
(Corespondenţă) Primul deces cauzat de gripa A (H1N1) în Republica Moldova Chişinău, 2 feb - Corespondentul Agerpres, Cornel Ciobanu, transmite: Gripa de tipul A (H1N1) a cauzat primul deces în această iarnă din Republica Moldova. O femeie de 61 de ani a decedat vineri la spitalul din Floreşti (Nord-Est).
(Corespondenţă) R. Moldova: Primul deces cauzat de gripa A (H1N1) Gripa de tipul A (H1N1) a făcut prima victimă din această iarnă în Republica Moldova.
Primul deces provocat de virusul gripei H1N1 în această iarnă în Suedia Un copil de şapte ani atins de virusul gripei H1N1 a murit vineri, fiind primul caz de deces provocat de această maladie şi înregistrat în cursul iernii în Suedia, a anunţat - sâmbătă - un responsabil al serviciilor de sănătate, potrivit cotidianului local Helsingborgs Dagblad.
Încă două decese de gripă porcină în Bulgaria Numărul victimelor gripei porcine din Bulgaria a ajuns la 12, încă două decese fiind anunţate joi. Virusul gripei A (H1N1) a provocat primul deces în oraşul Târgovişte (nord-est). Este vorba de un bărbat de 54 de ani. Un tânăr de 26 de ani a decedat în oraşul Razgrad (nord-est). Decesul a fost provocat...
Primul deces cauzat de virusul H1N1 în Germania (spital) Un spital din Essen a anunţat joi primul deces cauzat de virusul H1N1 în Germania: este vorba de o femeie de 36 de ani care a decedat la sfârşitul lunii septembrie - informează AFP.