Cele mai citite
 


Vrancea: Trei cazuri noi de gripă A/H1N1
marţi, 8 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii a confirmat, luni, încă trei cazuri de infecţie cu virusul A/H1N1 în Vrancea.
Până la această dată, în Vrancea s-au îmbolnăvit de gripă nouă 85 de persoane, majoritatea fiind elevi care provin din mediul rural.
Ultima persoană suspectă de noua gripă a fost internată la secţia de boli contagioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfîntul Pantelimon' din Focşani.
'Stare ei de sănătate nu este gravă. Pacienta este ţinută sub observaţia medicilor de la secţia de boli contagioase. Nu este internată la compartimentul de anestezie şi terapie intensivă', a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Alina Pelin.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii: 81 de cazuri noi de gripă A/H1N1 şi două decese Bucureşti, 16 dec /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 81 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi s-au înregistrat două decese la persoane cu boli asociate, a informat, miercuri, Ministerul Sănătăţii. Astfel, numărul deceselor a ajuns la 27.
Vrancea: Şapte noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au confirmat, miercuri, existenţa a şapte cazuri noi de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 la nivelul judeţului Vrancea.
Maramureş: 5 cazuri noi de gripă A/H1N1 Direcţia de Sănătate Publică Maramureş a anunţat că, în ultimele 12 ore, în judeţ, au fost confirmate 5 cazuri de gripă cu virus A/H1N1.
Vrancea: Gripa nouă a ajuns la Ambulanţă Un asistent de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean a fost diagnosticat cu virusul A/H1N1, miercuri, conducerea serviciului luând măsuri sporite pentru a împiedica răspândirea virusului. De miercuri, toţi angajaţii poartă măşti de protecţie iar ambulanţele şi clădirea au fost dezinfectate cu substanţe...
Ministerul Sănătăţii: 7 decese de gripă nouă şi 44 de îmbolnăviri, în ultimele 48 de ore Ministerul Sănătăţii a anunţat, marţi, că în ultimele 48 ore au fost confirmate 44 cazuri noi de gripă A/H1N1 şi 7 decese.
Vrancea: Alte nouă cazuri de gripă nouă confirmate Focşani, 29 nov /Agerpres/ - Alte nouă cazuri de contaminare cu virusul A/H1N1 au fost confirmate, duminică, în judeţul Vrancea, numărul total al persoanelor diagnosticate cu gripă nouă în acst judeţ fiind de peste 50.