Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: Copil de patru ani, intoxicat cu medicamente
miercuri, 9 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil de patru ani din localitatea Piatra Fântânele a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bistriţa-Năsăud, după ce a înghiţit mai multe medicamente, într-un moment în care părinţii săi l-au lăsat nesupravegheat.
Incidentul s-a petrecut luni seara, în jurul orei 22,00. În momentul în care părinţii au descoperit ce s-a întâmplat, au sunat la 112, iar la faţa locului a sosit un echipaj al SMURD Bistriţa, care a preluat pacientul şi l-a transportat la spital, unde i s-au făcut spălături stomacale.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Vasile Trifan, a declarat, marţi, că intervenţia celor de la SMURD a durat aproape două ore, având în vedere distanţa de circa 60 kilometri dintre Bistriţa şi Piatra Fântânele. Din fericire, copilul se află acum în afara oricărui pericol.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Echipajele SMURD, în competiţie la Bistriţa Echipajele SMURD din regiunea de nord-vest se întrec luni, la Bistriţa, în cadrul unei competiţii zonale organizate de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, probele "de foc" fiind descarcerarea şi acordarea primului ajutor calificat.
Bistriţa-Năsăud: Prima unitate SMURD a împlinit un an Prima unitate SMURD din judeţul Bistriţa-Năsăud, cea de la Sângeorz-Băi, a împlinit un an de existenţă, paramedicii participând, în toată această perioadă, la peste 500 de intervenţii.
ISU Mureş: A fost pus în aplicare planul roşu de intervenţie stabilit pentru judeţul Bistriţa-Năsăud Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Horea' al judeţului Mureş a anunţat, miercuri, că, în urma accidentului feroviar petrecut între localităţile Gledin şi Râpa de Jos, la km 33+200m, din cauza amplorii evenimentului şi a numărului mare de victime, a fost pus în aplicare planul roşu de intervenţie...
Bistriţa-Năsăud: Un deţinut a suferit un infarct Un bărbat în vârstă de 31 de ani şi nouă luni, care se afla încarcerat în Penitenciarul Bistriţa, a suferit vineri un infarct în timp ce se afla la muncă într-o livadă din apropierea municipiului, fiind necesar transportul acestuia cu un elicopter SMURD la o clinică de specialitate din Târgu Mureş.
Bistriţa-Năsăud: Un deţinut a suferit un infarct în penitenciar Un bărbat în vârstă de 31 de ani şi nouă luni, care se afla încarcerat în Penitenciarul Bistriţa, a suferit vineri un infarct, fiind necesar transportul acestuia cu un elicopter SMURD la o clinică de specialitate din Târgu Mureş.
Bistriţa-Năsăud: SMURD a împlinit trei ani de activitate în judeţ Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) a împlinit, luni, trei ani de existenţă în judeţul Bistriţa-Năsăud, timp în care numărul intervenţiilor s-a dublat, ajungându-se la peste 6.000 de solicitări într-un an.