Cele mai citite
 


Sălaj: Zile libere compensate cu tichete de masă la Spitalul Judeţean
miercuri, 9 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Diminuarea veniturilor salariale din cauza zilelor libere pe care angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău le primesc în lunile noiembrie şi decembrie au fost compensate prin acordare tichetelor de masă restante pe lunile mai şi iunie ale anului în curs.
Conform purtătorului de cuvânt al instituţiei, Codruta Puşcas, cei peste 1.000 de angajaţi din spital vor primi zilele acestea tichetele aferente lunilor mai şi iunie, acordarea acestui drept fiind sistată din aprilie din cauza lipsei fondurilor necesare.
Deşi cea mai mare instituţie spitalicească din judeţ are datorii de aproape şase milioane de lei, conducerea spitalului a decis că este cazul să acorde o parte din bonurile restante, pentru a compensa într-o anumită măsură diminuările salariale suferite de angajaţi ca urmare zilelor de concediu fără plată.
O parte a angajaţilor, mai exact cei din cadrul Unitatea de Primire a Urgenţelor şi din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj, plătiţi direct din bugetul Ministerului Sănătăţii, au primit la zi tichetele de masă.
De altfel, neacordarea acestor tichete către o parte din angajaţi i-a determinat pe aceştia să protesteze spontan, de două ori în ultima perioadă, pe holurile spitalului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Protest spontan al angajaţilor Spitalului Judeţean O parte din angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Zalău au protestat vineri, în mod spontan, pe holurile instituţiei, din cauza faptului că de mai multe luni nu primesc tichete de masă şi o parte din sporurile salariale.
Vaslui: Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă vor primi din nou tichete de masă Angajaţii spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui vor primi din nou, începând de luna aceasta, tichetele de masă suspendate la începutul anului, în urma unei decizii a Consiliului de Administraţie (CA) al unităţii.
Sălaj: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, reabilitat cu 7,5 milioane de lei Un proiect de extindere şi reabilitare a ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, în valoare totală de 7,5 milioane de lei, a început în această lună, investiţia fiind realizată din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Sălaj.
Sălaj: Directorul de îngrijiri al Spitalului Judeţean, declarat "practicianul anului" de o societate medicală din Marea Britanie Directorul de îngrijiri al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, Ramona Marincaş, a fost recompensată cu premiul "Practitioner of the Year 2016 Finalist Highly Commended", în cadrul premiilor anuale acordate de Societatea de Prevenire a Infecţiilor (IPS) din Marea Britanie, distincţia fiindu-i înmânată...
Sălaj:Directorul de îngrijiri al Spitalului Judeţean, nominalizat pentru premiile unei societăţi de prevenirea a infecţiilor din Anglia Directorul de îngrijiri al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, Ramona Marincaş, a fost nominalizată la categoria "Practicianul anului în prevenirea şi controlul infecţiilor", în cadrul premiilor anului 2016, acordate de Societatea de Prevenire a Infecţiilor (IPS) din Marea Britanie.
Botoşani: Protest pentru tichete de masă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Zeci de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani au întrerupt, joi, activitatea, pentru a protesta faţă de neacordarea unor drepturi de natură salarială.