Cele mai citite
 


Timiş: Doi liceeni confirmaţi cu gripă nouă
miercuri, 9 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi liceeni din Timişoara au fost confirmaţi cu gripă nouă, aceştia rămânând sub supraveghere, la domiciliu, pentru o săptămână, transmite corespondentul AGERPRES.
Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean, cazurile au fost confirmate de Autoritatea de Sănătate Publică Timiş, după ce, în urmă cu o lună, o altă şcoală din oraş a fost închisă pentru dezinfecţie, într-un caz în care o profesoară revenită din Marea Britanie a contaminat mai mulţi elevi cu care a venit în contact. După internare şi tratament, toţi pacienţii s-au externat şi şi-au reluat activitatea.
Cei doi adolescenţi infestaţi, acum, cu virusul AH1N1, sunt colegi de clasă, în ultimul an de liceu, la Grupul Şcolar de Poştă şi Telecomunicaţii.
Pe de altă parte, elevii şi profesorii din judeţ refuză să se vaccineze împotriva gripei noi, deşi dozele de vaccin au sosit de aproape zece zile, Inspectoratul şcolar Judeţean informând marţi că, până acum, doar 36 de şcoli au informat că au personal şi elevi care au acceptat să se vaccineze, altele 14 anunţând că nu este nimeni interesat de vaccinare. Celelalte şcoli nu au transmis comunicări la inspectorat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Primul deces provocat de gripa nouă în judeţul Timiş La Timişoara, s-a înregistrat primul deces cauzat de virusul pandemic AH1N1, femeia de 34 de ani fiind internată, săptămâna trecută, în stare foarte gravă, la Spitalul Judeţean Timişoara, cu simptome de gripă, transmite corespondentul AGERPRES.
Timiş: Fătul gravidei infectate cu gripă nouă a murit Fătul gravidei din Arad infectate cu virusul gripei noi şi care era internată de aproape două săptămâni la Timişoara, a decedat, marţi, după ce medicii i-au făcut pacientei operaţie cezariană.
Timiş: Gripa nouă a mai făcut o victimă Timişoara, 30 dec /Agerpres/ - O femeie de 58 de ani a murit, la Spitalul Judeţean Timişoara, miercuri, aceasta fiind cea de-a treia victimă a bolii provocate de virusul AH1N1, transmite corespondentul AGERPRES.
Timiş: Gripa nouă a făcut a patra victimă Gripa nouă a făcut, vineri, cea de-a patra victimă în judeţul Timiş, aceasta fiind o femeie de 54 de ani, transferată la Secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, în stare gravă, transmite corespondentul AGERPRES.
Timiş: Doi pacienţi cu gripă nouă, în stare gravă Doi bolnavi infectaţi cu virusul pandemic AH1N1, un bărbat şi o femeie, sunt internaţi în stare gravă la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara, pacienta născând, zilele trecute, prin cezariană, un bebeluş sănătos, transmite corespondentul AGERPRES.
În România nu s-a înregistrat niciun deces cauzat de gripa nouă La nivel naţional din luna mai când s-a înregistrat primul caz de îmbolnăvire cu virsuul AH1N1 şi până în prezent au fost înregistrat 555 de îmbolnvări, a precizat, luni, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, prof. dr. Adrian Streinu Cercel.