Cele mai citite
 


Argeş: Cursuri suspendate la o şcoală din Piteşti, din cauza gripei noi
miercuri, 9 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Argeş a dispus marţi suspendarea cursurilor la o şcoală din Piteşti, la care au fost depistate cazuri de gripă nouă la trei clase, în ultimele două săptămâni.
'Măsura de suspendare a cursurilor la Şcoala 11 din Piteşti a fost luată în urma depistării virusului AH1N1 la cinci elevi din trei clase diferite, în ultimele săptămâni. Ultimul caz a fost confirmat luni seară, iar începând de astăzi (marţi - n.r.) unitatea de învăţământ a intrat în carantină', a declarat directorul adjunct al DSP Argeş, doctor Maria Păun.
Cei cinci elevi confirmaţi cu virusului gripei noi provin din clasele a treia, a şaptea şi a opta.
În ultimele 24 de ore au mai fost depistaţi cu virusul AH1N1 doi elevi din Piteşti, unul de la Colegiul Naţional 'Zinca Golescu' şi celălalt de la Şcoala 5. La aceste unităţi de învăţământ, cursurile au fost suspendate doar la clasele în care învaţă cei doi elevi.
Până în prezent, în judeţul Argeş au fost confirmate 46 de cazuri de gripă cu virus pandemic.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Măsuri de prevenire a răspândirii noului virus gripal Autorităţile judeţene au stabilit, marţi, o serie de măsuri de prevenire a răspândirii virusului A/H1N1 în Argeş, după ce un adolescent a fost depistat cu gripă nouă, iar o femeie de cetăţenie franceză este suspectă de aceeaşi boală, transmite corespondentul AGERPRES.
Argeş: 14 copii de la o şcoală din Piteşti au fost interneţi cu toxiinfecţie alimentară Direcţia de Sănătate Publică (DSP) şi Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) au declanşat duminică o anchetă epidemiologică, după ce 14 copii de la o şcoală din municipiul Piteşti au fost internaţi în ultimele zile cu toxiinfecţie alimentară.
MS: Un deces şi alte 45 de cazuri de gripă nouă Bucureşti, 20 ian /Agerpres/ - Un deces la o persoană cu boli cronice şi 45 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii (MS), într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.
Hunedoara: Cursuri suspendate după confirmarea unui caz de gripă nouă Cursurile unei clase de la Şcoala generală numărul 7, din Petroşani, au fost suspendate, joi, pentru 24 de ore, după ce un copil de 9 ani s-a îmbolnăvit de gripă nouă, iar diagnosticul a fost confirmat prin analize de laborator.
Argeş: Numărul elevilor de la o şcoală din Piteşti internaţi cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară a ajuns la 36 Numărul elevilor de la Şcoala I. L. Caragiale din Piteşti internaţi cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară a ajuns luni la 36, cu 14 mai mulţi decât în urmă cu o zi, conform datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Argeş.
Dolj: Cursuri suspendate în 10 şcoli şi la Universitatea de Medicină şi Farmacie În judeţul Dolj, din cauza cazurile de gripă nouă, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dolj a dispus suspendarea cursurilor la 10 clase de şcoală generală şi liceu din tot atâtea unităţi de învăţământ, precum şi la două grupe de studenţi ale Universităţii de Medicină şi Farmacie.