Cele mai citite
 


Vâlcea: IPJ are datorii de peste 500.000 lei la Medicină Legală
miercuri, 9 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Secţia de Medicină Legală din cadrul Spitalului Judeţean Vâlcea nu va mai presta servicii către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, dacă nu se vor achita datoriile, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, dr. legist Florin Ghiţă.
'Sunt datorii de peste 530.000 lei pe 2009 acumulate. Nu au plătit nimic. Iar noi vom fi puşi în situaţia de a nu mai putea executa nici un serviciu. Nu mai avem bani de reactivi, de expertize, absolut orice este necesar pentru aceste operaţii pe care ni le solicită IPJ. Am făcut nenumărate diligenţe, dar fără rezultat', a spus şeful secţiei de medicină legală.
De cealaltă parte, cms. Eugen Neaţă, inspector şef la IPJ Vâlcea, ştie situaţia, dar se declară neputincios.
'Nu suntem noi ordonatorii de credite. Este ministerul. Dacă nu avem bani, ce putem face? Avem o colaborare excelentă cu Medicina Legală şi ar fi păcat să ne-o stricăm. Noi am depus mai sus cereri pentru finanţare. Sper să se rezolve, cu măcar o parte din datorii, pentru că medicii de acolo au dreptate', a precizat Neaţă.
Până la rezolvarea acestui blocaj financiar, dr. Florin Ghiţă ameninţă cu faptul că de la 1 ianuarie 2010 medicii legişti vor sista complet orice serviciu către poliţia vâlceană.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului, dator Serviciului de Medicină Legală Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui are de plătit Serviciului de Medicină Legală suma de aproximativ 70.000 de lei, reprezentând datorii acumulate din luna aprilie a acestui an pentru expertizele medicale efectuate la dosarele penale aflate în lucru. Ultima plată efectuată de IPJ către serviciul...
IPJ Vaslui, acţionat în instanţă de Spitalul de Urgenţă pentru neplata unor datorii Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui se judecă, de mai bine de jumătate de an, cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), pentru neplata expertizelor medico-legale.
Vâlcea: Doi medici de la Spitalul Muncipal Drăgăşani reţinuţi, alţi trei sub control judiciar Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de mai mulţi medici vâlceni şi un agent de poliţie, se arată într-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES. Doi dintre aceştia au fost reţinuţi, iar faţă de patru dintre ei procurorii au luat măsura preventivă a...
Vâlcea: Anchetă a poliţiştilor vâlceni cu privire la circumstanţele decesului unui bebeluş Poliţiştii vâlceni investighează circumstanţele în care a decedat un bebeluş din comuna vâlceană Roeşti, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.
Vâlcea: Două decese survenite la maternitatea vâlceană cercetate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea a început cercetările cu privire la două decese suspecte petrecute la secţia de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Judeţean Vâlcea, a declarat marţi pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituţiei, Alina Teodorescu.
Vâlcea: Arest la domiciliu pentru medicii din Drăgăşani, reţinuţi marţi de procurori Magistraţii vâlceni au decis arestul la domiciliu pentru 30 de zile în cazul celor doi medici din Drăgăşani, Cristina Orădan şi Violeta Bică, suspectaţi de fapte de corupţie şi reţinuţi de procurori în urma unor descinderi care au avut loc marţi la Spitalul Municipal din Drăgăşani.