Cele mai citite
 


Iaşi: Încă un deces din cauza virusului pandemic
miercuri, 9 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat internat la Spitalul Clinic 'C. I. Parhon' din Iaşi a murit din cauza virusului pandemic, susţin autorităţile sanitare locale.
Bărbatul, din judeţul Iaşi, a fost adus la Spitalul 'C. I. Parhon' întrucât prezenta şi afecţiuni renale.
Marius Voicescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi, a declarat că în prezent, în secţia de terapie intensivă a Spitalului Universitar 'Sf. Spiridon' din Iaşi se află 10 persoane internate din cauza infectării cu virusul A/H1N1.
Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore au fost confirmate încă cinci cazuri de gripă nouă.
Până acum la Iaşi s-au înregistrat 278 cazuri, din care 210 au fost confirmate de Institutul Cantacuzino din Bucureşti iar restul de 68 de cazuri sunt confirmate pe criterii epidemiologice.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Bărbat diagnosticat cu gripă nouă, internat la terapie intensivă Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi au anunţat, miercuri, existenţa primului caz de gripă nouă înregistrat în judeţ de la începutul anului.
UPDATE Iaşi: O femeie în vârstă de 29 de ani, infectată cu virusul A/H1N1, a decedat O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul ''Sf. Spiridon'' din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei...
Iaşi: O femeie în vârstă de 29 de ani, infectată cu virusul A/H1N1, a decedat O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul ''Sf. Spiridon'' din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei...
Iaşi: Vaccinul A/H1N1, privit cu scepticism Autorităţile sanitare ieşene recunosc că s-au efectuat puţine vaccinări împotriva virusului pandemic A/H1N1 în rândul elevilor de liceu, studenţilor, personalului sanitar, precum şi al personalului din armată şi din MAI, deşi zilnic sunt confirmate noi cazuri.
Iaşi: Bărbat diagnosticat cu AH1N1, mort din cauza insuficienţei renale Un bărbat din oraşul Târgu Frumos diagnosticat cu gripa nouă a murit, în noaptea de duminică spre luni, în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar 'Sf. Spiridon' din Iaşi din cauza insuficienţei hepatice, susţin autorităţile sanitare ieşene.
Iaşi: Peste 200 de cazuri de gripă nouă au fost confirmate Peste 200 de cazuri de infectare cu virusul pandemic A/H1N1 sunt înregistrate până acum în judeţul Iaşi, susţin autorităţile sanitare.