Cele mai citite
 


Călăraşi: Peste 600 de persoane au fost vaccinate împotriva gripei A/H1N1
miercuri, 9 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 646 de persoane au fost vaccinate cu vaccin Cantgrip cu tulpină pandemică, a declarat marţi pentru AGERPRES medicul epidemiolog Camelia Truică.
Ministerul Sănătăţii a repartizat judeţului Călăraşi un număr de 11.200 de doze de vaccin Cantgrip cu tulpină pandemică pentru vaccinarea personalului Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), cadrelor medicale şi elevilor din clasele a XI-a şi a XII-a.
Până în prezent, la nivelul judeţului Călăraşi s-a reuşit vaccinarea a 248 de cadre medicale, 353 de elevi de liceu, 33 de elevi la postliceală şi 12 salariaţi ai MAI.
Numărul total de cazuri de gripă nouă confirmate în judeţul Călăraşi se ridică la 34.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Peste 1.600 de persoane s-au vaccinat împotriva gripei noi Călăraşi, 17 dec /Agerpres/ - Un număr de 1.614 persoane au fost vaccinate în cele două săptămâni de campanie împotriva gripei cu virus pandemic A/H1N1, a declarat, joi, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog, Camelia Truică.
Călăraşi: Peste 4.000 de persoane s-au vaccinat împotriva gripei A/H1N1 Un număr de 4.484 de persoane din judeţul Călăraşi au fost vaccinate împotriva gripei cu virus pandemic A/H1N1, a precizat, marţi, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Constanţa: Şapte cazuri de gripă nouă, în ultimele 24 de ore Alte şapte cazuri de gripă nouă au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Constanţa, numărul bolnavilor infectaţi cu virusul A/H1N1 ajungând la 48, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP).
Mehedinţi: Mii de doze de vaccin contra A/H1N1, expirate Drobeta Turnu Severin, 14 oct /Agerpres/ - Peste 2.000 de doze de vaccin Cantgrip utilizat contra virusului A/H1N1 (gripa porcină), aflate în stoc în cabinetele medicilor de familie din judeţul Mehedinţi, au termenul de valabilitate expirat din luna septembrie.
Începe vaccinarea împotriva gripei porcine Ministerul Sănătăţii (MS) demarează începând cu data de 26 noiembrie campania de vaccinare împotriva virusului gripal A/H1N1. Până la sfârşitul anului 2009, Institutul Cantacuzino va produce cinci milioane de doze de vaccin, care sunt destinate persoanelor adulte. Astfel, primele 1.340.000 de doze de...
Constanţa: Zeci de cazuri de gripă nouă, reticenţă în acceptarea vaccinării Un număr de 39 de cazuri de gripă nouă s-au înregistrat în judeţul Constanţa din luna mai şi până în prezent, iar unul dintre bolnavi, un bărbat de 45 de ani care suferea şi de alte boli, a decedat la începutul acestei săptămâni.