Cele mai citite
 


Satu Mare: Doat o sută de sătmăreni s-au vaccinat împotriva gripei noi
miercuri, 9 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doar o sută de sătmăreni s-au vaccinat împotriva gripei noi de la demararea programului de vaccinare, de la începutul lunii decembrie.
Conform epidemiologului Lidia Tămaş, din cele 12.000 de doze de vaccin primite de la Ministerul Sănătăţii s-au administrat doar 100. Campania de vaccinare a început cu personalul din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Administraţiei şi Internelor şi cel sanitar.
Potrivit Lidiei Tămaş nu există o mare deschidere pentru campania de vaccinare demarată, sătmărenii având suspiciuni cu privire la eventuale efecte adverse. Totodată, sătmărenii par dezinteresaţi de acest vaccin şi pentru că nu există pacienţi infectaţi cu virusul A/H1N1 în judeţ.
Lidia Tămaş susţine că vaccinul nu are efecte adverse.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
10% din medici s-au vaccinat împotriva gripei noi Aproximativ 10% din angajaţii de la Spitalul Judeţean Satu Mare au acceptat să-şi facă vaccinul împotriva gripei noi, medicii temându-se de reacţiile adverse.
Hunedoara: Aproape 30.000 de persoane s-au vaccinat împotriva gripei noi De la începutul acestui an, aproape 30.000 de hunedoreni s-au vaccinat împotriva gripei noi, potrivit datelor centralizate, marţi, de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara.
Începe vaccinarea împotriva gripei porcine Ministerul Sănătăţii (MS) demarează începând cu data de 26 noiembrie campania de vaccinare împotriva virusului gripal A/H1N1. Până la sfârşitul anului 2009, Institutul Cantacuzino va produce cinci milioane de doze de vaccin, care sunt destinate persoanelor adulte. Astfel, primele 1.340.000 de doze de...
Călăraşi: Campania de vaccinare împotriva gripei noi, în plină desfăşurare Campania de vaccinare a personalului medical şi a elevilor împotriva gripei cu virus A/H1N1 este în plină desfăşurare, a susţinut, joi, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Peste 1.600 de persoane s-au vaccinat împotriva gripei noi Călăraşi, 17 dec /Agerpres/ - Un număr de 1.614 persoane au fost vaccinate în cele două săptămâni de campanie împotriva gripei cu virus pandemic A/H1N1, a declarat, joi, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog, Camelia Truică.
Gorj: Încă 10.000 de doze de vaccin anti A/H1N1 solicitate de DSP Cele aproximativ 20.000 de doze de vaccin împotriva virusului A/H1N1 existente în stocul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj au fost epuizate odată cu distribuirea acestora către medicii de familie din judeţ, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Elena Piţian.