Cele mai citite
 


Brăila: Doar 1% din dozele de vaccin anti-AH1N1 au fost utilizat
miercuri, 9 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doar 1% din dozele de vaccin împotriva gripei pandemice primite de judeţul Brăila au fost utilizate până acum, în condiţiile în care mai sunt doar două zile până la încheierea primei etape de vaccinare.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Andreia Gavrilescu, doar 120 de angajaţi din domeniul sanitar au acceptat să fie imunizaţi în această primă etapă de vaccinare, care a început pe 26 noiembrie şi se va încheia pe 10 decembrie.
Direcţia de Sănătate Publică Brăila a primit 12.050 de doze de vaccin împotriva noului virus gripal, a doua etapă de vaccinare împotriva virusului pandemic urmând să se deruleze în perioada 11-31 ianuarie 2010.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Direcţiei de Sănătate Publică i-au fost alocate peste 18.000 de doze de vaccin antigripal Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila i-au fost alocate pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii peste 18.000 doze de vaccin antigripal din import, potrivit informaţiilor furnizate joi de reprezentanţii DSP Brăila.
Brăila: Peste 30 de mii de doze de vaccin, administrate în judeţ în ultimul an Peste 30 de mii de doze de vaccin au fost administrate populaţiei din judeţul Brăila în ultimul an, potrivit informaţiilor furnizate de directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: Necesarul de doze de vaccin împotriva tuberculozei pentru nou-născuţi este asigurat până la sfârşitul anului În judeţul Brăila au ajuns dozele de vaccin BCG împotriva tuberculozei necesare pentru nou-născuţi până la sfârşitul anului, criza de vaccin anti-TBC luând astfel sfârşit, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, dr. Andreia Gavrilescu.
DSP Brăila dispune de vaccin hexavalent pentru a acoperi luna octombrie şi o parte din noiembrie Directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină, a dat asigurări că la nivelul judeţului există suficiente doze de vaccin hexavalent pentru a acoperi luna octombrie şi o parte din luna noiembrie.
Brăila: Doar 5% din vaccinul împotriva gripei noi a fost utilizat Doar 5% din vaccinul împotriva gripei noi, primit la nivelul judeţului Brăila, a fost utilizat până în prezent, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Andreia Gavrilescu.
Brăila: Peste 4.200 de doze de vaccin AH1N1 vor fi distruse Peste 4.200 de doze de vaccin pandemic împotriva virusului AH1N1, rămase nefolosite în judeţul Brăila, vor fi distruse, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, dr. Andreia Gavrilescu.