Cele mai citite
 


Mehedinţi: Un nou caz de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1
joi, 10 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În judeţul Mehedinţi, a fost confirmat cel de-al cincisprezecelea caz de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul adjunct pe probleme de epidemiologie al Direcţiei pentru Sănătate Publică (DSP), Marinică Stoian.
Potrivit acestuia, în perioada iunie-decembrie în judeţul Mehedinţi a existat un număr de 24 de suspiciuni, dar nouă dintre acestea nu au fost confirmate de laborator.
'Dispunem la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta-Turnu Severin atât de condiţiile specifice de tratament, cât şi medicamentaţia corespunzătoare, specifică tratării împotriva gripei noi. De asemenea, în teritoriu există distribuite 20.590 de doze de vaccin pentru imunizarea categoriilor de persoane vulnerabile', a precizat Stoian.
Autorităţile medicale mehedinţene au trimis la Institutul Cantacuzino din Bucureşti probe de la o femeie de 35 de ani care a decedat în condiţii suspecte pentru a se stabili dacă acesta a survenit ca urmare a infestării cu virusul A/H1N1.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Trei cazuri de gripă nouă, confirmate Trei cazuri de infectare cu virusul A/H1N1 au fost confirmate în municipiul Drobeta Turnu Severin, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, directorul adjunct pe probleme de epidemiologie al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi, dr. Marinică Stoian.
Mehedinţi: Măsuri de prevenire a contaminării cu virusul A/H1N1 În unităţile spitaliceşti din judeţul Mehedinţi au fost luate măsuri corespunzătoare de prevenire a extinderii virusului gripei A/H1N1 în cazul în care acesta va apărea la un bolnav, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul adjunct pe probleme de epidemiologie al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP)...
Mehedinţi: Cazurile suspecte de gripă nouă, neconfirmate Rezultatul analizelor medicale trimise joi de Institutul Cantacuzino din Bucureşti infirmă infectarea cu virusul A/H1N1 a celor două eleve de la Liceul 'Victor Gomoiu' din Vânju Mare, judeţul Mehedinţi.
Mehedinţi: Alte două cazuri de persoane infectate cu virusul A/H1N1 Drobeta Turnu Severin, 7 nov /Agerpres/ - Rezultatele medicale sosite de la Institutul Cantacuzino din Bucureşti au confirmat, sâmbătă, alte două cazuri de persoane infestate cu virusul A/H1N1 în Drobeta Turnu Severin, a declarat pentru AGERPRES directorul adjunct pe probleme epidemiologice al Direcţiei...
Mehedinţi: Distribuirea dozelor de vaccin contra A/H1N1, demarată În judeţul Mehedinţi a început, luni, distribuirea primei tranşe de doze de vaccin împotriva virusului A/H1N1.
Mehedinţi: Al 26-lea caz de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Un nou caz de îmbolnăvire cu gripă nouă a fost înregistrat miercuri în judeţul Mehedinţi, ridicând la 26 numărul persoanelor infectate cu virusul A/H1N1.