Cele mai citite
 


Alba: Primul deces cauzat de gripa nouă
joi, 10 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 37 de ani din Munţii Apuseni este prima victimă a gripei de tip nou în judeţul Alba, acesta decedând la Spitalul din Alba Iulia pe fondul unor tare organice, a anunţat, miercuri, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Alba, Adrian Teodoru.
Bărbatul a fost internat iniţial la spitalul din Cîmpeni, unde medicii i-au recoltat probe din gât şi nas, exudat care a ieşit negativ. Din cauza agravării stării de sănătate, bolnavul a fost transferat marţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, la Terapiei Intensivă, unde a decedat însă. Pe baza probelor recoltate din plămâni, medicii au stabilit că bărbatul suferea de gripă nouă.
Pe fondul unui organism slăbit, acesta suferind, potrivit aparţinătorilor, de etilism, şi a altor tare, bărbatul a decedat.
În judeţul Alba au fost confirmate începând cu jumătatea lunii noiembrie peste 40 de cazuri de infectare cu virusul A/H1N1.*
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Încă un deces de gripă nouă, la un bărbat care suferea de diabet Încă un deces din cauza gripei noi a fost înregistrat în judeţul Alba, la un bărbat cu afecţiuni asociate, după ce în luna decembrie două persoane au murit după ce au contractat boala.
Galaţi: Primul deces cauzat de gripa nouă La Spitalul Judeţean 'Sf. Apostol Andrei' din Galaţi s-a înregistrat primul caz de deces din acest an cauzat de gripa cu virusul AH1N1, dar s-a primit şi confirmarea infectării cu acest virus a celei de-a treia persoane din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică...
Alba: Zeci de îmbolnăviri de gripă nouă, într-o lună şi jumătate Doar cinci persoane diagnosticate cu gripă nouă se mai află sub tratament medical în Alba, judeţ în care miercuri a fost confirmat un nou caz de infectare cu virusul A/H1N1, ridicând astfel la 56 numărul total al îmbolnăvirilor înregistrate în rândul populaţiei în ultima lună şi jumătate.
Alba: Cinci noi cazuri de gripă nouă confirmate Un copil de doi ani şi un altul de cinci, precum şi trei adulţi, din Alba Iulia, au fost diagnosticaţi, joi, cu gripă nouă, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 ajungând astfel în judeţul Alba la 50, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba.
Alba: Alţi patru adulţi diagnosticaţi cu gripă nouă Trei adulţi din Alba Iulia şi unul oraşul Abrud au fost confirmaţi, sâmbătă, cu gripă de tip nou, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 înregistrate în judeţul Alba ridicându-se la 55.
Alba: Gripă nouă la un copil de cinci ani Un copil de cinci ani, din zona Munţilor Apuseni, a fost confirmat, miercuri, cu gripă nouă, acesta fiind cel mai tânăr pacient din cei 45 de bolnavi diagnosticaţi cu virusul A/H1N1 în judeţul Alba.