Cele mai citite
 


Buzău: 24 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1
joi, 10 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La Buzău au fost confirmate miercuri 24 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, dintre care 9 la preşcolari şi elevi şi o educatoare.
Două grădiniţe şi-au suspendat astfel activitatea: Grădiniţa nr. 5 Buzău, unde un copil de cinci ani a fost depistat pozitiv, şi Grădiniţa 'Mierea', unde s-a îmbolnăvit educatoarea în vârstă de 21 de ani.
Dr. Venera Acsinte, purtător de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, a declarat, pentru AGERPRES, că au mai fost confirmate câte un caz la Liceul pedagogic, unde au fost suspendate cursurile la clasa I step-by-step, la Colegiul tehnic (la un elev de 17 ani) şi s-au suspendat cursurile la clasa a X-a E şi la Colegiul economic (tot la un elev de 17 ani) şi s-au suspendat cursurile la clasa a XII-a D, la Şcoala specială cu deficienţi de vedere şi la Centrul de Plasament Beceni. Două cazuri au fost confirmate la Colegiul 'M. Eminescu' şi au fost suspendate cursurile la clasele a X-a F şi a XII-a B.
La Buzău au fost înregistrate 76 de cazuri de gripă nouă, alte 17 suspiciuni fiind confirmate în ultimele 24 de ore. AGERPRES/()
***
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 la o grădiniţă din Târgu Mureş Direcţia de Sănătate Publică Mureş a decis, miercuri, suspendarea activităţii Grădiniţei Albiniţa din Târgu Mureş pe o perioadă de 7 zile, ca urmare a apariţiei a patru noi cazuri de gripă nouă.
MS: Două noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 Două cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Suceava, informează un comunicat transmis vineri AGERPRES de Ministerul Sănătăţii.
MS: Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, confirmate Bucureşti, 27 dec /Agerpres/ - Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor Transmisibile a raportat confirmarea a 4 cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 în judeţul Ialomiţa, informează, duminică, un comunicat al Ministerului Sănătăţii, transmis AGERPRES.
MS: 4 cazuri noi cu gripă nouă şi un deces, în ultimele 24 de ore Bucureşti, 5 feb /Agerpres/ - Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în ultimele 24 de ore şi s-a înregistrat 1 deces, a informat, vineri, Ministerul Sănătăţii.
Călăraşi: Şase noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 Şase noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 s-au confirmat la nivelul judeţului, a declarat, luni, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog, Camelia Truică.
Noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 confirmate În ultimele 24 de ore au fost confirmate 82 de cazuri noi de gripă cu virus pandemic A/H1N1, totalul cazurilor înregistrate până în prezent în România ajungând la 3.194, a anunţat luni Ministerul Sănătăţii.