Cele mai citite
 


Congresul tinerilor medicinişti
joi, 10 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Studenţi medicinişti, alături de medici rezidenţi, vor avea ocazia să prezinte rezultatele cercetărilor şi studiilor clinice efectuate în cadrul celor patru secţiuni ale Congresului Naţional pentru Studenţi şi Tineri Medici, ediţia a XIII-a, care se desfăşoară între
10-3 decembrie la Bucurşti : ştiinţe fundamentale, ştiinţe medicale, ştiinţe chirurgicale şi poster.
Lucrările admise şi prezentate vor fi apoi evaluate de un juriu alcătuit din cadre universitare ale Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Bucureşti.
Alături de prezentarea lucrărilor de către participanţi, vor fi susţinute workshop-uri în care reprezentanţi ai vieţii medicale din România vor aduce la cunoştinţă noutăţi în domeniu sub forma unor prezentări interactive, în cadrul cărora cursanţii vor fi stimulaţi să-şi exprime cunoştinţele şi opiniile.
Ca obiective centrale, Congresul Naţional pentru Studenţi şi Tineri Medici îşi propune educarea participanţilor spre realizarea şi prezentarea unor lucrări ştiinţifice, îmbunătăţirea cunoştinţelor şi tehnicilor medicale, deschiderea unor noi perspective în medicina modernă şi formarea viitorilor medici în scopul unei bune colaborări interdisciplinare.
Lucrările congresului vor fi găzduite de Aula Magna a Palatului Patriarhiei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Specialişti din opt ţări vor participa în perioada 2-4 iunie la Congresul UMF 'Carol Davila' Peste 4.000 de studenţi, medici rezidenţi, specialişti, cadre universitare din România şi din alte şapte ţări vor participa în perioada 2-4 iunie la Palatul Parlamentului la cea de-a IV-a ediţie a Congresului Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti.
Galaţi: Peste 250 de studenţi şi rezidenţi la a V-a ediţie a Congresului Internaţional Galmed 2014 Peste 250 de studenţi şi medici rezidenţi participă, începând de joi, timp de patru zile, la Congresul naţional cu participare internaţională Galmed 2014, aflat la a V-a ediţie şi organizat de Societatea Studenţilor Medicinişti Galaţi (SSMG).
La primul Congres Național de Durere s-au discutat cele mai stringente probleme din studiul și terapia durerii la nivel național Peste 200 de profesioniști din domeniul sănătății au luat parte la Congresul Național de Durere, organizat în premieră de Asociația de Algeziologie din România, Universitatea de Medicină și Farmacie “Gr. T. Popa” Iași și compania de comunicare medicală Houston NPA. Manifestarea a avut loc în perioada...
Arad: 30 de medici rezidenţi au efectuat practică pe două simulatoare de ultimă generaţie Arad, 14 iul /Agerpres/- 30 de medici rezidenţi în specialitatea Urologie din Centrele universitare Cluj - Napoca, Oradea, Timişoara şi Arad au efectuat practică pe două simulatoare de ultimă generaţie în cadrul workshopului intitulat 'Urologie pe simulator simbionix' care s-a încheiat joi.
Congresul Naţional pentru Studenţi şi Tineri Medici, la a XIV ediţie Workshopuri, comunicări ştiinţifice şi prezentări de lucrări sunt câteva dintre activităţile care se vor desfăşura pe parcursul a patru zile în cadrul celui de-a XIV-lea ediţii a Congresului Naţional pentru Studenţi şi Tineri Medici.
Mureş: Cele mai noi terapii în tratamentul afecţiunilor osteocondrale, la Cursul Internaţional de Chirurgie Artroscopică Pe parcursul a patru zile, peste 60 de medici rezidenţi, medici specialişti şi medici primari ortopezi din România, precum şi 14 speakeri din ţară şi din străinătate, vor discuta pe marginea celor mai bune strategii terapeutice în tratamentul afecţiunilor osteocondrale, despre patologia ligamentului...