Cele mai citite
 


Călăraşi: Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1
joi, 10 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în judeţul Călăraşi, a declarat miercuri pentru AGERPRES medicul epidemiolog Camelia Truică.
Potrivit acesteia, este vorba despre un adult din mediul rural şi doi adulţi şi un copil din municipiul Călăraşi.
Din cele trei cazuri din municipiu, unul este de la Colegiul Naţional 'Barbu Ştirbei', altul de la Grupul Şcolar 'Dan Mateescu' şi celălalt de la Şcoala Generală nr. 5 'Nicolae Titulescu'.
La Colegiul Naţional 'Barbu Ştirbei' s-au luat măsurile de dezinfectare şi de suspendare a cursurilor pentru o zi, iar la celelalte două şcoli s-au suspendat cursurile pentru o săptămână doar la clasele unde au fost confirmate cazurile de gripă nouă. Cursurile la celelalte clasele se vor desfăşura normal.
Cele patru persoane se află la domiciliu, sub supraveghere medicală.
Numărul total de cazuri de gripă nouă confirmate în judeţul Călăraşi se ridică la 38.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Opt noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 Călăraşi, 17 dec / Agerpres/ - Opt noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic s-au confirmat la nivelul judeţului Călăraşi, a declarat joi, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Zece noi cazuri confirmate de gripă cu virus A/H1N1 Călăraşi, 15 dec /Agerpres/ - Zece noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în judeţul Călăraşi, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Două noi cazuri confirmate de gripă A/H1N1 Două noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, la un adult şi un copil, ambii din mediul rural, a declarat pentru AGERPRES medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Patru noi cazuri confirmate de gripă A/H1N1 Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în judeţul Călăraşi, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Două noi cazuri confirmate de gripă cu virus A/H1N1 Două noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate, luni, fiind vorba de doi adulţi din municipiul Călăraşi, a declarat pentru AGERPRES medicul epidemiolog Camelia Truică.
MS: 4 cazuri noi cu gripă nouă şi un deces, în ultimele 24 de ore Bucureşti, 5 feb /Agerpres/ - Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în ultimele 24 de ore şi s-a înregistrat 1 deces, a informat, vineri, Ministerul Sănătăţii.