Cele mai citite
 


Alba: Gripă nouă la un copil de cinci ani
joi, 10 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil de cinci ani, din zona Munţilor Apuseni, a fost confirmat, miercuri, cu gripă nouă, acesta fiind cel mai tânăr pacient din cei 45 de bolnavi diagnosticaţi cu virusul A/H1N1 în judeţul Alba.
Din cele trei noi cazuri confirmate de autorităţile sanitare, unul este cel al unui copil de grădiniţă, fapt pentru care cursurilor au fost suspendate la unitatea în care învaţă acesta.
Decesul primului pacient cu gripă nouă din judeţul Alba, un bărbat de 37 de ani din Câmpeni, a fost anunţat miercuri de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Alba.
Bărbatul a fost internat iniţial cu insuficienţă respiratorie la spitalul din Cîmpeni, de unde, din cauza agravării stării de sănătate, a fost transferat câteva ore mai târziu la Terapie Intensivă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba. Pe fondul unor tare organice, a unui organism slăbit, bolnavul a murit după doar câteva ore la spitalul din Alba Iulia.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Cinci noi cazuri de gripă nouă confirmate Un copil de doi ani şi un altul de cinci, precum şi trei adulţi, din Alba Iulia, au fost diagnosticaţi, joi, cu gripă nouă, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 ajungând astfel în judeţul Alba la 50, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba.
Alba: Alţi patru adulţi diagnosticaţi cu gripă nouă Trei adulţi din Alba Iulia şi unul oraşul Abrud au fost confirmaţi, sâmbătă, cu gripă de tip nou, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 înregistrate în judeţul Alba ridicându-se la 55.
Alba: Zeci de îmbolnăviri de gripă nouă, într-o lună şi jumătate Doar cinci persoane diagnosticate cu gripă nouă se mai află sub tratament medical în Alba, judeţ în care miercuri a fost confirmat un nou caz de infectare cu virusul A/H1N1, ridicând astfel la 56 numărul total al îmbolnăvirilor înregistrate în rândul populaţiei în ultima lună şi jumătate.
Alba: Încă un deces de gripă nouă, la un bărbat care suferea de diabet Încă un deces din cauza gripei noi a fost înregistrat în judeţul Alba, la un bărbat cu afecţiuni asociate, după ce în luna decembrie două persoane au murit după ce au contractat boala.
Alba: Primul deces cauzat de gripa nouă Un bărbat de 37 de ani din Munţii Apuseni este prima victimă a gripei de tip nou în judeţul Alba, acesta decedând la Spitalul din Alba Iulia pe fondul unor tare organice, a anunţat, miercuri, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Alba, Adrian Teodoru.
Alba: Noi cazuri de gripă nouă Alte opt cazuri de gripă nouă au fost confirmate miercuri în Alba, patru dintre acestea fiind înregistrate în rândurile unor elevi de la Colegiul 'Lucian Blaga' din Sebeş, motiv pentru care au fost suspendate cursurile până săptămâna viitoare.