Cele mai citite
 


Hunedoara: Grădiniţă închisă din cauza gripei noi
vineri, 11 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O grădiniţă cu program prelungit din Deva a fost închisă, joi, după ce la un copil de 4 ani a fost confirmată prezenţa virusului gripei A/H1N1, activitatea grupei mici urmând să fie reluată după o săptămână.
Tot joi au mai fost suspendate cursurile clasei a V-a de la Şcoala generală din comuna Ghelari, lângă Hunedoara.
'Evoluţia bolii este favorabilă. Persoanele au o stare generală bună şi prezintă forme uşoare de boală', se arată într-un comunicat al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, remis AGERPRES.
În cursul zilei de joi au fost confirmate în judeţul Hunedoara un număr de cinci cazuri de gripă nouă, dintre care trei în Hunedoara şi câte unul în Deva şi Petroşani.
De la începutul pandemiei, 82 de hunedoreni au fost diagnosticaţi ca suferinzi de gripă A/H1N1, pe baza testelor de laborator.
În urma tratamentului aplicat, 113 bolnavi s-au vindecat de gripă nouă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: Cursuri suspendate după confirmarea unui caz de gripă nouă Cursurile unei clase de la Şcoala generală numărul 7, din Petroşani, au fost suspendate, joi, pentru 24 de ore, după ce un copil de 9 ani s-a îmbolnăvit de gripă nouă, iar diagnosticul a fost confirmat prin analize de laborator.
În ultimile 24 de ore, 68 de cazuri de gripă nouă Alte 68 de cazuri de gripă cu virus AH1N1 s-au confirmat în ultimele 24 de ore, numărul total, până în acest moment, fiind de 1.465.
Constanţa: Grădiniţă închisă pentru dezinfecţie, din cauza gripei noi Două cazuri de gripă nouă au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, la două minore, iar gradiniţa din municipiul Constanţa la care era înscrisă una dintre fete a fost închisă, vineri, pentru a se face dezinfecţie.
Alte 13 cazuri de gripă nouă confirmate în judeţul Arad Arad, 29 nov /Agerpres/- Alte 13 cazuri de gripă nouă au fost confirmate în judeţul Arad, totalul persoanelor contaminate cu cu virusul A/H1N1 în acest judeţ ajungând la 75.
Peste 40 de cazuri de gripă nouă în judeţul Alba Doi adulţi au fost confirmaţi luni cu gripă cu virus A/H1N1, zi în care elevii Colegiului 'Lucian Blaga' din Sebeş s-au reîntors la şcoală după ce cursurile au fost suspendate timp de o săptămână în urma diagnosticării cu acest virus a zece elevi de la această unitate şcolară.
Vrancea: Încă trei cazuri de gripă nouă Autorităţile sanitare au mai confirmat trei cazuri de gripă A/H1N1 în judeţul Vrancea, numărul total de bolnavi ajungând la 88.