Cele mai citite
 


Alba: Cinci noi cazuri de gripă nouă confirmate
vineri, 11 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil de doi ani şi un altul de cinci, precum şi trei adulţi, din Alba Iulia, au fost diagnosticaţi, joi, cu gripă nouă, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 ajungând astfel în judeţul Alba la 50, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba.
În urmă cu o zi, un alt copil de 5 ani, din Abrud, a fost diagnosticat cu gripă de tip nou.
Tot din zona Apusenilor a provenit şi prima victimă din judeţ a gripei noi, un bărbat de 37 de ani, care a murit în urmă cu câteva zile. Internat iniţial cu insuficienţă respiratorie, având un organism slăbit, bărbatul a murit a doua zi de la spitalizare, la Terapie Intensivă la Alba Iulia.
În prezent, în toate liceele şi şcolile generale în care au fost semnalate cazuri de gripă nouă, din Alba Iulia şi Sebeş, s-a revenit la cursuri. În schimb, în această săptămână au fost închise grădiniţele frecventate de cei doi copii de 5 ani.
Primele îmbolnăviri cu virusul A/H1N1 au fost înregistrate în Alba în urmă cu o lună, la membrii unei familii revenite din Italia.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Două noi cazuri de gripă nouă confirmate în Timiş Timişoara, 8 feb /Agerpres/ - Două noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate în Timiş, unul dintre pacienţi fiind tratat acasă, iar cel de-al doilea, în spital, fiind în stare gravă.
Alba: Noi cazuri de gripă nouă Alte opt cazuri de gripă nouă au fost confirmate miercuri în Alba, patru dintre acestea fiind înregistrate în rândurile unor elevi de la Colegiul 'Lucian Blaga' din Sebeş, motiv pentru care au fost suspendate cursurile până săptămâna viitoare.
Buzău: 14 noi cazuri de gripă nouă 14 noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate duminică în judeţul Buzău, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând în acest judeţ la 97, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău.
Alba: Alţi patru adulţi diagnosticaţi cu gripă nouă Trei adulţi din Alba Iulia şi unul oraşul Abrud au fost confirmaţi, sâmbătă, cu gripă de tip nou, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 înregistrate în judeţul Alba ridicându-se la 55.
Alba: Tânăr de 17 ani, diagnosticat cu gripă de tip nou Alba Iulia, 5 dec /Agerpres/ - Încă un elev de la un liceu din municipiul Sebeş a fost confirmat sâmbătă cu gripă nouă, numărul total al cazurilor de îmbolnăviri înregistrate în judeţul Alba cu virusul A/H1N1 în ultima lună fiind de 39.
Alba: Gripă nouă la un copil de cinci ani Un copil de cinci ani, din zona Munţilor Apuseni, a fost confirmat, miercuri, cu gripă nouă, acesta fiind cel mai tânăr pacient din cei 45 de bolnavi diagnosticaţi cu virusul A/H1N1 în judeţul Alba.