Cele mai citite
 


Vâlcea: Un medic de la Spitalul de Urgenţă a fost diagnosticat cu virusul A/H1N1
sâmbătă, 12 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea a fost diagnosticat cu virusul gripei A/H1N1, a informat, declarat, vineri, dr. Ion Mihail, director adjunct la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vâlcea.
'Din fericire, nici unul dintre colegii dumnealui nu a fost infectat cu acest virus. Omul se află sub tratament. Probabil că a luat boala de la unul din pacienţii cu care a intrat în contact. S-au luat toate măsurile pentru ca nimeni din personalul de la Urgenţe să nu ia virusul', a declarat dr. Mihai.
În judeţul Vâlcea, până în prezent 30 de persoane au fost diagnosticate cu virusul A/H1N1.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Aprovizionare cu medicamente contra virusului A/H1N1 Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a aprovizionat Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde vor fi internate toate persoanele infestate cu virusul A/H1N1, cu un număr de 5.000 pastile de Tamiflu, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul adjunct, Marinică Stoian.
Mehedinţi: Medicamente pentru tratarea virusului A/H1N1 Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi a repartizat Spitalului de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin medicamente necesare tratării persoanelor care vor fi depistate că au fost infestate cu virusul A/H1N1, a declarat vineri, pentru AGERPRES, directorul adjunct al instituţiei, Marinică Stoian.
Harghita: Pompier infectat cu virusul A/H1N1 Un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Harghita a fost diagnosticat, joi, cu gripă nouă, numărul cazurilor de infectare cu virus A/H1N1 ajungând, în judeţ, la 59.
Arad: 13 cazuri de gripă A/H1N1, confirmate în judeţ Arad, 8 feb /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Arad a făcut cunoscut că, de la începutul acestui an, în judeţul Arad au fost confirmate 13 cazuri de îmbolnăvire cu virusul gripei A/H1N1 şi două cu virusul gripal B.
Galaţi: Măsuri de prevenire a îmbolnăvirii cu virusul A/H1N1 Prefectul judeţului Galaţi, Cosmin Păun, a convocat, luni, o şedinţă extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, pentru analiza îmbolnăvirilor cu virusul gripal A/H1N1.
Măşti de protecţie, dezinfecţie în şcoli - măsuri ale autorităţilor împotriva gripei A/H1N1 Autorităţile locale ale Capitalei au luat în această săptămână măsuri de protecţie pentru prevenirea îmbolnăvirii cu virusul A/H1N1, în urma anunţurilor făcute de Ministerul Sănătăţii şi a dispoziţiilor Administraţiei Spitalelor din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, după ce au fost confirmate...