Cele mai citite
 


Curs despre intervenţia în tulburările de comportament
joi, 5 februarie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Bucureşti, 5 feb /Agerpres/ - Educatorii, psihologii, asistenţii maternali şi studenţii pot participa, în perioada 27-28 februarie, la un curs despre intervenţia în tulburările de comportament specifice persoanelor cu deficienţe mentale severe şi profunde.

Cursul are loc la sediul din Bucureşti al organizaţiei non-guvernamentale Centrul de Resurse şi Formare în Profesiuni Sociale ProVocaţie.

Specificul de dezvoltare al persoanei cu deficienţe intelectuale (dezvoltare cognitivă, socială, emoţională, motorie) şi evaluarea şi intervenţia în tulburări de comportament (automutilare, agresivitate, stereotipie, etc.) sunt principalele teme ale cursului.
Cursul îl va ţine Sorina Constandache, un psihopedagog cu o experienţă de zece ani în lucrul cu copiii instituţionalizaţi şi de trei ani în formarea adulţilor care lucrează cu copiii.
Centrul de Resurse şi Formare în Profesiuni Sociale ProVocaţie este o organizaţie non-guvernamentală care a creat în România primul centru de evaluare a competenţelor pentru ocupaţii din domeniul social. AGERPRES/(Iulia Petre)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII ÎN JUDEŢE Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Corespondenţi în săptămâna 9-13 mai
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 11 - 15 iulie:
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 9 - 13 mai:
Bani mai puţini pentru servicii medicale Alexandria, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a încheiat cu furnizorii de servicii medicale din judeţ 470 de contracte pentru 2009, un an în care bugetul total administrat de această instituţie reprezintă 81,60 la sută în comparaţie cu banii gestionaţi în 2008.
Casa de Pensii Bucureşti primeşte cereri pentru bilete de tratament Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti primeşte, în această perioadă, cereri de acordarea biletelor de tratament pentru acest an.
Iniţiativă legislativă pentru fonduri pentru sănătate Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Un Comitet de Iniţiativă Legislativă Cetăţenească a început strângerea de semnături de la pacienţi pentru creşterea fondurilor alocate sănătăţii.