Cele mai citite
 


Vâlcea: Angajaţii Ambulanţei nu vor sta acasă, în concediu fără plată
sâmbătă, 12 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Salariaţii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, prin ajutorul financiar dat de omul de afaceri Gheorghe Udubae, nu vor fi nevoiţi să îşi ia zile de concediu fără salariu, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, Petre Duinea, liderul sindicatului ambulanţierilor vâlceni.
'Apreciem gestul domnului Udubae, pentru că este un sector vital pentru sănătatea vâlcenilor. Domnul Udubae a salvat poate zeci de vieţi prin acest gest, prin care va plăti dumnealui o parte din cei 15% pe care am fi fost obligaţi să îi pierdem la salariu', a precizat Duinea.
Ambulanţierii vâlceni sunt, potrivit celor declarate de liderul de sindicat, alături de alte patru judeţe, văduviţi de drepturile salariale - sporuri, prime, salariul al 13-lea.
'Patru judeţe au probleme grave financiare la capitolul Ambulanţă. Vâlcea, din păcate, este cel mai critic exemplu. Datoriile către angajaţi depăşesc 1 milion de lei pe 2009. Am trecut prin toate etapele începând cu forme amiabile, am continuat cu proteste, acum suntem în instanţă. De aceea, repet gestul domnului Udubae mai îndulceşte puţin amarul salariaţilor noştri acum de sărbători', a mai spus Duinea.
Serviciul Judeţean de Ambulanţă are datorii către angajaţi de aproape 1 milion de lei şi de peste 500 000 lei către furnizori. Logistica include 5 ambulanţe pentru municipiul Râmnicu Vâlcea.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă deschide o nouă staţie în comuna Tetoiu Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea a deschis un nou punct în comuna Tetoiu, care va deservi şase localităţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, primarul localităţii, Antonie Lucian.
Vâlcea: Liberalul Cristian Buican cere reînnoirea parcului auto al Serviciului de Ambulanţă Deputatul liberal Cristian Buican a solicitat joi, într-o conferinţă de presă, Ministerului Sănătăţii repartizarea de urgenţă de noi autosanitare pentru Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vâlcea, în condiţiile în care parcul auto al acestuia nu corespunde din punct de vedere numeric şi tehnic.
Brăila: Serviciul Judeţean de Ambulanţă a avut în 2015 aproximativ 56.000 de intervenţii Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Brăila a intervenit anul trecut în aproximativ 56.000 de urgenţe medicale, după cum a informat luni managerul instituţiei, dr. Viorica Uscatu.
Vâlcea: Ambulanţierii au decis să nu mai asigure transportul pacienţilor din Spitalul de Urgenţă la alte unităţi sanitare Serviciul Judeţean de Ambulanţă a hotărât să sisteze cursele pentru pacienţii din Spitalul de Urgenţă Vâlcea către ale unităţi sanitare, în lipsa unui contract cadru prin care spitalul să achite costul acestui transport.
Mehedinţi: Serviciul Judeţean de Ambulanţă, în blocaj financiar Situaţia financiară a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi este critică, medicii de familie care asigură tratamentul bolnavilor la domiciliu având restanţe la plata salariilor din luna mai, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, prefectul judeţului, Ion Mîţu.
O ambulanţă, implicată într-un accident în municipiul Râmnicu Vâlcea Personalul medical al unei ambulanţe a fost internat de urgenţă la Spitalul Judeţean Râmnicu Vâlcea în urma unui accident de circulaţie produs joi, în municipiu.