Cele mai citite
 


Călăraşi: Şapte noi cazuri confirmate de gripă A/H1N1
sâmbătă, 12 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate, în judeţul Călăraşi, la şapte elevi a declarat, vineri, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Potrivit acesteia, sunt şase cazuri în mediul urban şi un caz în mediul rural.
În municipiul Călăraşi s-au confirmat două cazuri la Liceul ''Mihai Eminescu'', alte două la Colegiul ''Barbu Ştirbei'', un caz la Şcoala Generală nr. 5 ''Nicolae Titulescu'' şi un caz la Şcoala nr. 10.
În mediul rural s-a confirmat un caz la Şcoala ''Alexandru Odobescu'' din comuna Alexandru Odobescu.
Cursurile la clasele unde s-au confirmat cazurile sunt suspendate pe o perioadă de 7 zile. Elevii sunt izolaţi la domiciliu împreună cu familiile lor şi se află sub supraveghere medicală.
Numărul total de cazuri de gripă nouă confirmate în judeţul Călăraşi se ridică la 47.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Două noi cazuri confirmate de gripă A/H1N1 Două noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, la un adult şi un copil, ambii din mediul rural, a declarat pentru AGERPRES medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Patru noi cazuri confirmate de gripă A/H1N1 Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în judeţul Călăraşi, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Zece noi cazuri confirmate de gripă cu virus A/H1N1 Călăraşi, 15 dec /Agerpres/ - Zece noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în judeţul Călăraşi, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Două noi cazuri confirmate de gripă cu virus A/H1N1 Două noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate, luni, fiind vorba de doi adulţi din municipiul Călăraşi, a declarat pentru AGERPRES medicul epidemiolog Camelia Truică.
MS: Patru noi cazuri de gripă A/H1N1 şi un deces, în ultimele 24 de ore Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi un deces au fost înregistrate în ultimele 24 ore, informează Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat transmis, marţi, AGERPRES.
MS: Două noi cazuri de gripă A/H1N1 Două noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în ultimele 24 ore, în judeţele Braşov şi Constanţa, informează Ministerul Sănătăţii marţi.