Cele mai citite
 


Inspectorii ANSVSA au dat amenzi de 5.800 lei
sâmbătă, 12 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Inspectorii sanitar-veterinari au aplicat şapte amenzi contravenţionale în valoare de 5.800 lei unor unităţi de alimentaţie publică din judeţul Braşov care nu respectau normele veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, informează Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).
Potrivit ANSVSA, controalele au fost efectuate în data de 10 decembrie la 20 de unităţi de alimentaţie publică din staţiunile Braşov, Buşteni, Timişul de Sus şi Timişul de Jos şi anume în 11 restaurante, şase magazine alimentare, două fast-food-uri şi o braserie.
De asemenea, ANSVSA au emis şase avertismente şi o Ordonanţă de Suspendare Temporară a Activităţii.
Controalele au evidenţiat unităţi în care nu se respectau condiţiile şi normele sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, în principal cele privind manipularea şi comercializarea produselor alimentare, precum şi cele privitoare la întreţinerea spaţiilor de prelucrare, depozitare şi valorificare a alimentelor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Inspectorii ANSVSA au dat amenzi de 406.200 lei Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitare-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, care activează în cadrul 'Comandament Iarna 2009 - 2010', au aplicat, în perioada 15 noiembrie 2009 - 15 ianuarie 2010, în staţiunile montane din judeţele Braşov şi Prahova, 207 amenzi contravenţionale, în valoare...
Amenzi de 8.400 lei în unităţi de alimentaţie publică din Braşov, Predeal şi Buşteni Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitare-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, care activează în 'Comandamentul de Iarnă 2009 - 2010', au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 8.400 de lei, în urma unor controale desfăşurate în staţiunile Braşov, Predeal şi Buşteni.
Inspectorii ANSVSA au dat amenzi de 1.200 lei Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), care activează în cadrul Comandamentului de Iarnă, au controlat, în ziua de 8 decembrie, 17 de unităţi de alimentaţie publică din staţiunile Sinaia şi Poiana Braşov, se arată într-un comunicat al ANSVSA.
Amenzi în valoare de 23.200 lei aplicate de ANSVSA Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a aplicat 31 amenzi contravenţionale, în valoare de 23.200 lei, şi 115 avertismente operatorilor economici, în urma unor controale derulate în perioada 27 noiembrie - 7 decembrie 2009, potrivit unui comunicat al ANSVSA.
Inspectorii ANSVSA au controlat 456 de unităţi de alimentaţie publică şi au dat amenzi în valoare de 283.960 lei Inspectorii sanitari veterinari au sancţionat cu 147 de amenzi, în valoare de 283.960 de lei, şi cu 86 de avertismente mai multe unităţi de alimentaţie publică şi de comercializare a alimentelor care nu respectau condiţiile de igienă şi de funcţionare, în urma controalelor efectuate în perioada 26 noiembrie...
Inspectorii ANSVSA au aplicat amenzi de 18.600 lei Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), care activează în cadrul Comandamentului de Iarnă, au aplicat, luni, sancţiuni în valoare de 18.600 lei, se arată într-un comunicat al ANSVSA.