Cele mai citite
 


Mureş: Campania 'Şi tu poţi fi înger', pentru copiii şi tinerii bolnavi de SIDA şi TBC
sâmbătă, 12 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa de Cultură a Studenţilor din Târgu Mureş derulează, până în data de 18 decembrie, o campanie sub deviza 'Şi tu poţi fi înger' pentru copiii şi tinerii bolnavi de SIDA şi TBC internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din municipiu.
'Sunt aşteptate donaţii în bani sau obiecte, de luni până vineri între orele 8-16, la sediul CCS Târgu Mureş din strada Nicolae Grigorescu. În data de 19 decembrie 2009 împreună cu un cor de colindători format din studenţi, angajaţi ai CCS şi colaboratori ne vom deplasa la Spitalul de Boli Infecţioase şi vom împărţi daruri copiilor. Pe lângă aceasta, în funcţie de posibilităţile financiare, vom achiziţiona jucării pentru spaţiul de joacă amenajat în cadrul spitalului', a declarat directorul coordonator al CCS Târgu Mureş, Crina Horga.
Proiectul CCS Târgu Mureş urmăreşte nu numai strângerea de donaţii în bani sau obiecte, ci şi faptul de a-i conştientiza pe studenţi asupra existenţei acestor copii şi tineri.
Acţiunea este organizată de CCS Târgu Mureş şi de Ligile Studenţeşti AIESEC, STUDCARD şi ASCOR.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mureş: Campanie pentru stoparea marginalizării copiilor bolnavi de TBC Organizaţia Salvaţi Copiii filiala Mureş, în parteneriat cu Asociaţia Actus Dramatikus şi Clinica de Pneumologie I din Târgu Mureş, a lansat, luni, proiectul ''Stop marginalizării copiilor cu TBC''.
Campanie pentru ajutorarea victimelor din Colectiv a studenţilor de la Facultatea de Medicină Dentară UMF Târgu Mureş Organizaţia Studenţească de Medicină Dentară din Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş va iniţia, în cadrul Festivalului 'UniFEST', o campanie pentru adunarea de fonduri pentru ajutorarea victimelor de la Clubul Colectiv din Bucureşti.
Studenţii de la Medicină Dentară, cursuri de profilaxie dentară în toate şcolile din Târgu Mureş, în cadrul UniFEST Peste 100 de studenţi ai Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş vor ţine cursuri de profilaxie dentară în toate şcolile din Târgu Mureş pe parcursul Festivalului Naţional Studenţesc 'UniFEST', care se derulează de luni până sâmbătă.
Mureş: Campanie de prevenire a infectării cu HIV/SIDA, în penitenciare Fundaţia 'Alături de Voi' România - Centrul Mureş a iniţiat vineri la Penitenciarul din Târgu Mureş seria de campanii de informare, educare şi conştientizare a deţinuţilor cu privire la riscurile infectării cu HIV/SIDA, la infecţiile cu transmitere sexuală în rândul persoanelor private de libertate şi...
Primarul din Târgu Mureş vrea fişe dentare pentru toţi copiii între 6 şi 16 ani Primarul din Târgu Mureş, dr. Dorin Florea, a anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă, că doreşte ca, în baza unei iniţiative a municipalităţii în colaborare cu medici stomatologi şi studenţi de la Stomatologie, fiecărui copil care învaţă în oraş, cu vârsta cuprinsă între 6 şi 16 ani, să i se întocmească...
UMF Târgu Mureş deţine un sistem unic în ţară de înscriere a studenţilor, inclusiv a celor de peste hotare Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, profesor doctor Leonard Azamfirei, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că UMF deţine un sistem online de înscriere a studenţilor unic în ţară, ceea ce face ca influenţa umană asupra dosarelor candidaţilor în faza administrativă să fie imposibilă...