Cele mai citite
 


Suceava: Trei gravide cu gripă nouă în ultimele 24 de ore
sâmbătă, 12 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii a confirmat în ultimele 24 ore 11 cazuri de gripă nouă la persoane din judeţul Suceava, dar DSP Suceava a precizat că pentru probele trimise la Institutul Cantacuzino s-a confirmat prezenţa virusului A/H1N1 la nouă persoane.
'Este posibil ca acele două persoane care apar ca diferenţă, deşi locuiesc în alte localităţi, pe buletin să aibă domiciliul la Suceava iar baza de date a ministerului să le plaseze la noi. Un exemplu ar fi studenţii' - a declarat directorul DSP Suceava, Alexandru Lăzăreanu.
Potrivit DSP Suceava, printre cazurile confirmate se află trei femei gravide, două din municipiul Suceava şi una domiciliată în zona Fălticeni, care au forme uşoare de boală şi sunt izolate la domiciliu.
Alte trei persoane de sex feminin, din Siret, Salcea şi Suceava, cu factori de risc asociaţi, sunt internate în Secţia Boli Infecţioase a Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava, cu gripă nouă.
Prezenţa virusului A/H1N1 a fost confirmată şi la trei bărbaţi, unul în vârstă de 40 de ani, cu domiciliu în Fălticeni, altul de 37 de ani, din Udeşti şi un tânăr de 27 de ani din Suceava.
În judeţul Suceava, bilanţul total al îmbolnăvirilor cu gripă nouă a ajuns la 160 iar al deceselor - la patru.
În ultimele 24 ore au fost confirmate în ţară 129 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi s-au mai înregistrat două decese.
Totalul cazurilor de gripă nouă confirmate până în prezent în ţară este de 4.374 iar al deceselor - de 18.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Încă şase cazuri de gripă nouă în judeţ Institutul Cantacuzino Bucureşti a confirmat prezenţa virusului pandemic în cazul a încă şase persoane din judeţul Suceava, una dintre acestea fiind internată în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului de Urgenţă 'Sfântul Ioan cel Nou' Suceava.
Suceava: Gravidă internată în spital cu gripă nouă Suceava, 18 dec /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat, în ultimele 24 de ore, alte şapte cazuri noi de gripă pandemică, în judeţul Suceava.
MS: Un deces şi alte 45 de cazuri de gripă nouă Bucureşti, 20 ian /Agerpres/ - Un deces la o persoană cu boli cronice şi 45 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii (MS), într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.
MS: 115 cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 În ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 115 cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, a anunţat, miercuri, Ministerul Sănătăţii, precizând că totalul cazurilor înregistrate, până în acest moment, a ajuns la 4113, fără a se înregistra noi decese.
Suceava: Al nouălea deces prin gripă nouă în judeţ Judeţul Suceava a înregistrat al nouălea deces prin gripă nouă.
Începe vaccinarea împotriva gripei porcine Ministerul Sănătăţii (MS) demarează începând cu data de 26 noiembrie campania de vaccinare împotriva virusului gripal A/H1N1. Până la sfârşitul anului 2009, Institutul Cantacuzino va produce cinci milioane de doze de vaccin, care sunt destinate persoanelor adulte. Astfel, primele 1.340.000 de doze de...