Cele mai citite
 


Vrancea: Două sute de angajaţi ai spitalului judeţean, vaccinaţi împotriva A/H1N1
sâmbătă, 12 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 200 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani au fost vaccinaţi împotriva gripei A/H1N1, până în prezent.
Din cele 200 de persoane vaccinate doar câteva au avut reacţii adverse uşoare.
'Li s-a explicat ce conţine fiecare (vaccinul antigripal şi vaccinul împotriva gripei noi - n.r.) şi că între cele două vaccinuri există la bază acelaşi principiu de fabricare, singurul lucru care diferă în reprezintă anticorpii pe care îi au. Cred că acum sunt chiar mai multe persoane vaccinate împotriva gripei A/H1N1 decât împotriva gripei sezoniere', a declarat epidemiologul spitalului, Rodica Şoană.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Se aşteaptă dozele de vaccin împotriva gripei A/H1N1 Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vrancea au solicitat de la Ministerul Sănătăţii alocarea a 48.000 de doze de vaccin împotriva gripei A/H1N1.
Vrancea: Şapte noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au confirmat, miercuri, existenţa a şapte cazuri noi de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 la nivelul judeţului Vrancea.
Vrancea: O femeie a murit după ce s-a aruncat de la geamul spitalului O femeie de 65 ani a murit, vineri, în jurul prânzului, după ce, de dimineaţă s-a aruncat de la etajul patru al Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani.
Vrancea: Oprişan preia spitalele doar atunci când acestea nu vor mai avea datorii Focşani, 14 sept /Agerpres/ - Preşedintele Consiliul Judeţean Vrancea, Marian Oprişan a declarat, marţi, că nu va fi de acord cu preluarea Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' Focşani, precum şi a spitalelor comunale din Vidra şi Dumbrăveni, până când Ministerul Sănătăţii nu va plăti la...
Vrancea: 41 de medici, chemaţi în instanţă de conducerea Spitalului Judeţean Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Sfântul Pantelimon'' din Focşani a acţionat în instanţă 41 de medici care nu au fost de acord cu decizia Curţii de Conturi prin care aceştia trebuiau să înapoieze contravaloarea bonurilor de masă din perioada mai 2008 - decembrie 2010.
Vrancea: A fost învestit noul manager al Spitalului Judeţean din Focşani Juristul Constantin Mîndrilă a fost învestit, marţi, în funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon' din Focşani.