Cele mai citite
 


Iaşi: S-a injectat cu vaccinul porcului
duminică, 13 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 79 de ani din localitatea Ţigănaşi a fost adus de urgenţă la spital în Iaşi după ce s-a injectat cu vaccinul porcului.
Octogenarul susţine că şi-a injectat în mâna dreaptă, din greşeală, medicamente de uz veterinar în timp ce încerca să-şi vaccineze porcul de Crăciun.
Coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, dr. Tudor Ciuhodaru, a precizat că bătrânul a fost supus unor analize medicale şi va rămâne sub monitorizare deoarece este şi alergic.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: Spitalul Regional de Urgenţă, din nou în atenţia autorităţilor şi politicienilor Contractul de proiectare al viitorului Spital Regional de Urgenţe din Iaşi va fi încheiat în luna octombrie şi tot atunci se va şti unde va fi amplasată această unitate medicală care va fi construită cu fonduri provenite de la Banca Mondială şi din bugetul local, a declarat joi pentru AGERPRES primarul...
Iaşi: Conducerea Spitalului de Urgenţe 'Sf Ioan' îi impută medicului Tudor Ciuhodaru suma de 30.000 lei Iaşi, 10 ian /Agerpres/ - Conducerea Spitalului Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' îi impută doctorului Tudor Ciuhodaru, şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor o sumă de aproape 30.000 de lei şi îl acuză că ar fi semnat fişe de pontaj din care ar rezulta că medicul a fost prezent în acelaşi timp şi la...
Dr. Tudor Ciuhodaru: Pentru a afla dacă este urgenţă sau nu, pacientul trebuie consultat Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi afirmă că orice cadru medical trebuie să respecte codul deontologic şi să acorde asistenţă specializată tuturor pacienţilor care le trec pragul.
Iaşi: Spitalul Clinic de Urgenţe Sf Ioan, chemat în instanţă de Tudor Ciuhodaru Medicul deputat Tudor Ciuhodaru a dat în judecată conducerea Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, la câteva săptămâni după ce a primit un avertisment din partea acesteia că a jignit un medic de la SMURD.
Iaşi: Personalul medical de la Urgenţe, dispus să ofere asistenţă sinistraţilor Personalul medical de la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi îşi arată disponibilitatea de a lucra, în timpul liber, şi în zonele afectate de inundaţii.