Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: Peste 1.100 bistriţeni vaccinaţi împotriva gripei noi
marţi, 15 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 1.100 de bistriţeni din rândul personalului medical, personalului didactic, elevilor peste 16 ani şi al angajaţilor din instituţiile subordonate Ministerului de Interne au acceptat să se vaccineze împotriva gripei noi.
Dozele primite de Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) Bistriţa-Năsăud au rămas nefolosite în proporţie de 90%.

Potrivit datelor centralizate luni de ASP Bistriţa-Năsăud, cel mai mare număr de vaccinări a avut loc la grupul şcolar din comuna Prundu Bârgăului, unde au primit vaccinul anti A/H1N1 360 de persoane, urmate de grupul şcolar din comuna Căianu Mic, cu 100 de vaccinări.

Sâmbăta trecută a fost confirmat primul caz din judeţ cu gripă nouă, o gravidă de 25 de ani, însărcinată în luna a şasea. Având în vedere că starea de sănătate a femeii a evoluat pozitiv, aceasta a fost externată.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Val de vaccinări împotriva gripei noi Bistriţa, 8 ian /Agerpres/ - Zeci de bistriţeni s-au prezentat, de la începutul acestei săptămâni, la medicii de familie, pentru a se vaccina împotriva virusului gripei noi, iar Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) Bistriţa-Năsăud se aşteaptă ca acest număr să crească în următoarele zile, având în vedere...
Bistriţa-Năsăud: Alte 10.000 de vaccinuri anti A/H1N1, solicitate Alte 10.000 de doze de vaccin împotriva gripei noi vor fi aduse în judeţul Bistriţa-Năsăud în cursul serii de marţi, la solicitarea Autorităţii de Sănătate Publică (ASP), urmând ca de miercuri să înceapă vaccinarea populaţiei în cele patru centre deschise în oraşele Bistriţa, Năsăud şi Beclean.
Bistriţa-Năsăud: Un alt caz de gripă nouă şi restricţionări în spital din cauza virozelor Bistriţa, 23 feb /Agerpres/ - O femeie de 32 de ani este cel de-al cincilea caz de gripă AH1N1 confirmat de la începutul acestui an în judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit datelor comunicate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP), iar în Spitalul Judeţean de urgenţă Bistriţa accesul vizitatorilor a fost...
Bistriţa-Năsăud: Gravidă diagnosticată cu gripă nouă O tânără de 25 de ani din municipiul Bistriţa, însărcinată în luna a patra, a fost diagnosticată cu gripă nouă, aceasta fiind externată cu o zi înainte ca Institutul Cantacuzino să confirme prezenţa virusului A/H1N1 în acest caz.
Bistriţa-Năsăud: Femeie însărcinată, diagnosticată cu gripă nouă Bistriţa, 29 ian /Agerpres/ - O tânără de 26 de ani din localitatea Şieu Odorhei, judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost diagnosticată, în ultimele 24 de ore, cu gripă nouă, acesta fiind al patrulea caz de infectare cu virusul A/H1N1 din judeţ.
Bistriţa-Năsăud: A început distribuirea vaccinurilor împotriva gripei noi Autoritatea de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud (ASP BN) a început, de luni, distribuirea celor peste 11.000 de doze de vaccin împotriva gripei noi, care au fost trimise de Ministerul Sănătăţii în judeţ, printr-un transport special.