Cele mai citite
 


Călăraşi: Şase noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1
marţi, 15 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şase noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 s-au confirmat la nivelul judeţului, a declarat, luni, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog, Camelia Truică.
Potrivit acesteia, cazurile sunt confirmate la şase copii din municipiul Călăraşi: doi elevi de la Colegiul Naţional ''Barbu Ştirbei'', un elev de la Liceul ''Mihai Eminescu'', un copil de la Grădiniţa ''Prâslea'' şi doi copii de la Grădiniţa privată ''Helikon''.
Colegiul Naţional 'Barbu Ştirbei', Liceul 'Mihai Eminescu' şi Grădiniţa privată 'Helikon' au fost închise, iar la Grădiniţa 'Prâslea' s-a luat măsura dezinfectării clasei respective.
Cei şase copii sunt izolaţi la domiciliu şi sub supraveghere medicală. Numărul total de cazuri de gripă nouă confirmate în judeţul Călăraşi se ridică la 58.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 Călăraşi, 17 ian /Agerpres/ - Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate în judeţul Călăraşi, a declarat duminică, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Opt noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 Călăraşi, 17 dec / Agerpres/ - Opt noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic s-au confirmat la nivelul judeţului Călăraşi, a declarat joi, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în judeţul Călăraşi, a declarat miercuri pentru AGERPRES medicul epidemiolog Camelia Truică.
Noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 la o grădiniţă din Târgu Mureş Direcţia de Sănătate Publică Mureş a decis, miercuri, suspendarea activităţii Grădiniţei Albiniţa din Târgu Mureş pe o perioadă de 7 zile, ca urmare a apariţiei a patru noi cazuri de gripă nouă.
Călăraşi: Două noi cazuri confirmate de gripă A/H1N1 Două noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, la un adult şi un copil, ambii din mediul rural, a declarat pentru AGERPRES medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Zece noi cazuri confirmate de gripă cu virus A/H1N1 Călăraşi, 15 dec /Agerpres/ - Zece noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în judeţul Călăraşi, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.