Cele mai citite
 


Harghita: 70 de persoane infectate cu AH1N1
marţi, 15 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul persoanelor infectate cu virusul pandemic AH1N1 a ajuns, în Harghita, la 70.
Potrivit şefului Direcţiei de Control în Sănătate Publică din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Harghita, dr. Cornelia Miron, în ultimele zilei au fost diagnosticate trei noi cazuri de îmbolnăvire cu gripă nouă. Este vorba de o femeie din municipiul Odorheiu Secuiesc şi una din localitatea Misentea la care prezenţa virusului s-a confirmat prin analize de laborator şi de un student la o facultate din Târgu Mureş, care locuieşte în Topliţa. Acesta a fost diagnosticat întrucât prezintă simptome de îmbolnăvire şi a intrat în contact cu persoane infectate cu AH1N1.
Tânărul din Topliţa şi femeia din Misentea sunt internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, iar pacienta din Odorheiu Secuiesc se află la Secţia de Boli Infecţioase a spitalului din localitate, starea lor fiind bună.
În această perioadă se află în plină desfăşurare şi campania de vaccinare a cadrelor sanitare, a angajaţilor Ministerului Administraţiei şi Internelor şi a elevilor şi studenţilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Harghita: Numărul cazurilor de infectare cu AH1N1 a ajuns la 104 - Numărul cazurilor de infectare cu virusul pandemic AH1N1 a ajuns, în Harghita, la 104, ultimele îmbolnăviri fiind înregistrate în zona Odorhei.
Harghita: Un poliţist şi un jandarm, infectaţi cu AH1N1 Şapte noi cazuri de infectare cu virusul pandemic AH1N1 au fost confirmate, miercuri, în Harghita, printre bolnavi numărându-se şi un jandarm, un poliţist, un funcţionar public şi doi medici.
Mureş: Peste 20 de îmbolnăviri de gripă nouă şi un deces, în ultimele zile Târgu Mureş, 20 ian /Agerpres/ - Un număr de 22 de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul AH1N1 a fost confirmat, în ultimele zile, în judeţul Mureş, de la debutul pandemiei înregistrându-se 170 de persoane cu virusul gripei noi, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, Ovidiu Fărcaş, directorul...
Harghita: Cinci noi cazuri de gripă nouă Cinci noi cazuri de gripă AH1N1 au fost confirmate în Harghita, numărul îmbolnăvirilor înregistrate ajungând la 29.
Harghita: Două noi cazuri de gripă nouă, la Miercurea Ciuc Două eleve din Miercurea Ciuc au fost diagnosticate cu gripă nouă, numărul cazurilor de îmbolnăvire din Harghita ajungând la opt.
Harghita: Încă două eleve, bolnave de gripă nouă Două noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost depistate, luni, în judeţul Harghita, numărul cazurilor ajungând la 23.