Cele mai citite
 


Gorj: Doar 107 eleve vaccinate împotriva HPV
marţi, 15 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doar 107 fete din judeţul Gorj, din cele 4.617 declarate eligibile pentru vaccinare împotriva cancerului de col uterin, s-au vaccinat până acum, a declarat, luni, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj, Marius Boeriu.
'Campania de vaccinare împotriva cancerului de col uterin a elevelor din clasele a VI-a şi a VII-a este în desfăşurare, până acum fiind vaccinate 107 eleve. 39 dintre elevele vaccinate au fost din clasa a VI-a şi 68 din clasa a VII-a, 47 fiind din mediul urban şi 60 din cel rural', a precizat sursa citată.
DSP Gorj a achiziţionat 1.756 doze de vaccin, din care s-au distribuit 126.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Continuă campania de vaccinare împotriva cancerului de col uterin Aproape 600 de persoane de sex feminin din judeţul Gorj s-au vaccinat, până în prezent, în cea de-a doua parte a campaniei de imunizare împotriva cancerului de col uterin, fiind utilizate 581 de doze, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Gorj, Elena...
Gorj: Peste 400 de femei, vaccinate împotriva cancerului de col uterin Aproximativ 450 de femei şi fetiţe au fost vaccinate împotriva cancerului de col uterin până în prezent, în cadrul campaniei de vaccinare HPV care a început la sfârşitul lunii noiembrie 2009, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Gorj, Elena Piţian.
Călăraşi: Peste 190 de eleve din judeţ, vaccinate împotriva cancerului de col Un număr de 196 de eleve din clasele a VI-a şi a VII-a au fost imunizate în judeţul Călăraşi în campania de vaccinare anti-HPV.
Mehedinţi: Doar 81 eleve vaccinate împotriva cancerului de col uterin Din cele 1.060 doze vaccin contra virusului HPV, distribuite medicilor din şcoli, doar 81 au fost utilizate, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), dr. Aurel Borugă.
Călăraşi: Peste 380 de femei din judeţ au fost vaccinate împotriva cancerului de col uterin Peste 380 de femei au fost vaccinate de la începutul campaniei de vaccinare HPV până în prezent, în judeţul Călăraşi.
Călăraşi: Peste 390 de femei, vaccinate împotriva cancerului de col uterin Peste 390 de femei au fost vaccinate împotriva virusului HPV, în judeţul Călăraşi.