Cele mai citite
 


Hunedoara: Un bărbat a murit de gripă nouă
marţi, 15 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 41 de ani, bolnav de gripă nouă, a murit după ce a fost internat în secţia de boli infecţioase a Spitalului municipal din Hunedoara, a informat, luni, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara.
''Examenul anatomo-patologic a arătat că bărbatul mai suferea şi de alte boli despre care nu ştia la momentul internării în spital'', a declarat, pentru AGERPRES, directorul adjunct al DSP Hunedoara, dr. Cecilia Birău.
Medicii au refuzat să dea publicităţii alte amănunte despre bolnavul decedat, din motive care ţin de deontologia profesională.
Decesul bolnavului de gripă A/H1N1, înregistrat la spitalul din Hunedoara, este primul caz de acest fel consemnat în judeţ de la începutul pandemiei de gripă nouă.
Luni, în judeţul Hunedoara, au mai fost înregistrate patru cazuri de infectare cu virusul A/H1N1, numărul total al bolnavilor de gripă nouă ajungând la 92, de la începutul pandemiei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: 10.000 doze de vaccin antigripal A/H1N1 distribuite suplimentar Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara va distribui medicilor de familie şi unităţilor sanitare din judeţ încă 10.000 de doze de vaccin împotriva gripei A/H1N1, operaţiunea fiind prevăzută să se încheie în cursul zilei de luni.
Hunedoara: Patru persoane cu gripă nouă în ultimele 24 de ore Din cei 26 de suspecţi din judeţul Hunedoara cu gripă nouă în ultimele 24 de ore, patru cazuri au fost confirmate deocamdată, a informat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara.
Hunedoara: Primul caz de gripă nouă în judeţ Un bărbat de 49 de ani este internat în secţia de boli infecţioase a Spitalului Municipal din Hunedoara, după ce a fost diagnosticat ca suferind de gripă nouă (A/H1N1), starea pacientului fiind bună.
Vâlcea: Primul caz de gripă nouă în judeţ Primul caz de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 a fost confirmat în judeţul Vâlcea, potrivit declaraţiilor dr.Ioan Mihail, director adj. la Direcţia de Sănătate Publică Vâlcea.
Hunedoara: Aproape 30.000 de persoane s-au vaccinat împotriva gripei noi De la începutul acestui an, aproape 30.000 de hunedoreni s-au vaccinat împotriva gripei noi, potrivit datelor centralizate, marţi, de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara.
Maramureş: Un deces provocat de virusul A/H1N1 Două noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate, marţi, de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Maramureş.