Cele mai citite
 


Un medic a decedat la Chişinău, după ce s-a infectat cu virusul gripei A de la pacienţi
marţi, 15 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un medic de la Chişinău a decedat luni dimineaţa după ce s-a infectat cu virusul gripei pandemice de la pacienţii săi.
Doctoriţa s-a internat prea târziu la spital şi medicii nu au mai putut-o salva, a declarat şeful direcţiei municipale a Sănătăţii, Luminiţa Suveică.

Acesta este al 15-lea caz mortal de gripă A(H1N1) în Republica Moldova. Până în prezent în Republica Moldova au fost confirmate circa 2.300 de cazuri de gripă de tip nou.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
(Corespondenţă) Primul deces cauzat de gripa A (H1N1) în Republica Moldova Chişinău, 2 feb - Corespondentul Agerpres, Cornel Ciobanu, transmite: Gripa de tipul A (H1N1) a cauzat primul deces în această iarnă din Republica Moldova. O femeie de 61 de ani a decedat vineri la spitalul din Floreşti (Nord-Est).
R. Moldova: Aproape 500 de cazuri de gripă A, patru decese Până la momentul actual, în Republica Moldova au fost confirmate 467 de cazuri de gripă pandemică, iar patru persoane au decedat în urma infectării cu acest virus.
(Corespondenţă) R. Moldova: Primul deces cauzat de gripa A (H1N1) Gripa de tipul A (H1N1) a făcut prima victimă din această iarnă în Republica Moldova.
(Corespondenţă) Primele cazuri de gripă A (H1N1) în Republica Moldova Chişinău, 25 ian - Corespondentul Agerpres, Cornel Ciobanu, transmite: Medicii din Republica Moldova au depistat primele două cazuri de gripă A(H1N1) din această iarnă, inclusiv la un copil de patru ani.
Al doilea caz de deces de gripa A(H1N1) în Republica Moldova Un tânăr de 26 de ani din Republica Moldova, care a fost diagnosticat cu gripă de tipul A(H1N1), a murit în după-amiaza zilei de duminică la Spitalul Clinic Republican (SCR) din Chişinău.
(Corespondenţă Agerpres) A patra victimă a gripei A în R. Moldova - un copil de 5 ani Al patrulea caz de deces, cauzat, după toate probabilităţile, de gripa A (H1N1) a fost înregistrat în Republica Moldova, fiind vorba de un copil de numai cinci ani.