Cele mai citite
 


O ploieşteancă acuză medicii Institutului Oncologic de neglijenţă
vineri, 6 februarie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Ploieşti, 6 feb /Agerpres/ - O Femeie de 56 de ani din Ploieşti, care se trata de cancer la Institutul de Oncologie Bucureşti, susţine că are umărul drept şi piciorul stâng fracturate, după ce medicii au scăpat-o de pe masa de radiologie, transmite corespondentul AGERPRES.

Familia Elenei Stoiean intenţionează să dea în judecată medicii de la Institutul Oncologic pentru neglijenţă.

Colegiul Medicilor s-a autosesizat şi va demara o anchetă pentru stabilirea vinovaţilor în acest caz, a declarat Simona Snelbach, preşedintele Colegiului Medicilor Prahova.
Bolnava susţine că medicii au scăpat-o de pe masa de radiologie fracturându-şi în cădere umărul şi un picior. Ea reclamă, de asemenea, că după acest incident, abia după trei ore a primit un calmant din partea unei asistente, care tocmai intrase în tură, şi că nimeni nu s-a gândit să îi facă analize amănunţite, deşi acuza dureri foarte mari.
Familia pacientei a decis să o externeze de la Institutul Oncologic Bucureşti şi au internat-o la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.
Dr. Andrei Ilinca, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a declarat că pacienta a fost internată după ce i s-au făcut radiografii şi s-a constatat că femeia are umărul drept şi femurul stâng fracturate.
Familia pacientei este revoltată de modul în care a fost tratată aceasta în Institutul Oncologic Bucureşti şi intenţionează să dea medicii în judecată pentru neglijenţă. AGERPRES/(Ioana Zoica)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer a lansat campania "Nu am făcut destul" Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) a lansat luni campania socială 'Nu am făcut destul', menită să informeze femeile cu privire la cancerul la sân şi să le responsabilizeze prin efectuarea de controale periodice.
Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer lanseaza campania “Nu am facut destul”. Campania este una sociala, menita sa informeze femeile cu privire la cancerul la san si sa le responsabilizeze pe acestea prin efectuarea de controale periodice.
Prahova: Marş roz şi lansare de baloane la Ploieşti, în memoria victimelor cancerului la sân Peste o sută de femei de toate vârstele au participat, marţi după-amiază, la Ploieşti, la un marş organizat în memoria victimelor cancerului la sân, evenimentul fiind încheiat cu o lansare de baloane roz umplute cu heliu.
LUNA MARTIE – dedicată din nou luptei împotriva cancerului intestinului gros Informare depre cea mai simplă metodă neinvazivă de depistare precoce a cancerului intestinului gros Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer din România continuă și în acest an, campania de informare cu privire la cancerul intestinului gros, sub sloganul “Nu lăsaţi neglijenţa să vă despartă!"
Peste 820.000 de oameni au aflat de mesajul campaniei “Nu lăsaţi neglijenţa să vă despartă!” Campania “Nu lăsaţi neglijenţa să vă despartă!” desfasurata de Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer din România si Liga Romana de Cancer cu sprijinul Roche Romania si Radio Romania Actualitati s-a incheiat cu succes la sfarsitul lunii martie. Rolul principal al campaniei a fost...
Consultaţii internaţionale de diagnosticare a cancerului în cele mai importante clinici din reţeaua naţională Gral Medical GRAL Medical, în parteneriat cu AKH Viena, pune la dispoziţia pacienţilor din Piteşti, Rm. Vâlcea, Focşani, Sibiu şi Ploieşti consultaţii de second opinion în ONCOLOGIE. În premieră, un renumit medic oncolog din Viena a decis să ofere servicii de second opinion şi consultaţii preventive...