Cele mai citite
 


Dolj: Numai 15% din cadrele medicale s-au vaccinat împotriva AH1N1
marţi, 15 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cadrele medicale de la spitalele din Dolj nu s-au arătat foarte interesate de campania de vaccinare împotriva gripei noi, astfel că doar 15% dintre medicii şi asistenţii din judeţ s-au vaccinat, iar, din cele 45.500 de doze de vaccin alocate judeţului, doar 10% au fost folosite.
La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, în cadrul campaniei de vaccinare, din cele 1.650 de doze alocate spitalului, doar 325 au fost folosite de cadrele medicale din spital.
La Spitalul Clinic Municipal 'Filantropia', din cele 400 de doze de vaccin, o jumătate din dozele livrate au fost deja folosite, restul fiind returnate Direcţiei de Sănătate Publică Dolj.
Conducerea spitalului susţine că personalul medical şi nemedical care a refuzat această vaccinare nu a beneficiat de o informare corespunzătoare privind acest vaccin, în condiţiile în care au existat şi controverse privind efectele secundare ale acestuia.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Campania de vaccinare împotriva gripei noi, în plină desfăşurare Campania de vaccinare a personalului medical şi a elevilor împotriva gripei cu virus A/H1N1 este în plină desfăşurare, a susţinut, joi, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Covasna: Direcţia Sanitară, nemulţumită de campania de vaccinare împotriva gripei noi Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Covasna este nemulţumită de modul în care medicii din judeţ s-au implicat în campania de vaccinare împotriva gripei noi, dar şi de faptul că, până în prezent, doar aproximativ 11.000 de localnici şi-au administrat vaccinul împotriva virusului AH1N1, informează...
Brăila: Centru de vaccinare împotriva gripei noi la Spitalul Judeţean Un centru de vaccinare împotriva gripei AH1N1 va funcţiona, începând de luni, 11 ianuarie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru persoanele neasigurate sau cele care nu sunt înscrise la un medic de familie.
Brăila: Direcţiei de Sănătate Publică i-au fost alocate peste 18.000 de doze de vaccin antigripal Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila i-au fost alocate pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii peste 18.000 doze de vaccin antigripal din import, potrivit informaţiilor furnizate joi de reprezentanţii DSP Brăila.
Dolj: Aproape 10.000 de doze de vaccin antigripal au fost distribuite la nivelul judeţului Craiova, 14 oct /Agerpres/ - Un număr de 9.850 de doze de vaccin antigripal au fost distribuite la nivelul judeţului Dolj pentru prima etapă de vaccinare gratuită a populaţiei, care demarează pe 15 octombrie.
Arad: Centru pentru vaccinare împotriva gripei noi, deschis la Spitalul Judeţean de Urgenţă Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Arad a deschis, sâmbătă, un centru pentru vaccinarea împotriva gripei noi, ce va funcţiona în cadrul Secţiei boli infecţioase adulţi a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.