Cele mai citite
 


Arad: Două persoane au decedat din cauza gripei noi
miercuri, 16 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două persoane din Arad, o femeie şi un bărbat, diagnosticate cu AH1N1, au decedat, luni, specialiştii de la Institutul Cantacuzino din Bucureşti urmând să analizeze probele care au fost prelevate de la cei doi pentru a se stabili cauza exactă a decesului.
Potrivit unor informaţii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Arad, cele două persoane decedate, bărbatul în vârstă de 48 ani, şi femeia de 55 ani, au fost internate în spital, diagnosticate fiind iniţial ca suferind de bronhopneumonie. Ulterior li s-au recoltat probe care au fost trimise la pentru a fi analizate, la Institutul Cantacuzino, de unde s-a confirmat faptul că ambii erau contaminaţi cu virusul AH1N1. Probele prelevate vor fi supuse analizelor pentru a se stabili dacă decesul s-a produs din cauza gripei noi.

După cum a informat luni Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Arad, la 112 persoane a fost confirmată prezenţa virusului AH1N1.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, până luni, în România au fost înregistrate un număr de 18 decese cauzate de gripa nouă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: Alte 17 cazuri de gripă nouă, confirmate în judeţul Arad Alte 17 cazuri de gripă nouă au fost confirmate, joi, în localităţile arădene după efectuarea analizelor de către Institutul,, Cantacuzino'' din Bucureşti, numărul persoanelor îmbolnăvite cu virusul AH1N1 ajungând, astfel, la 26 în judeţ.
Arad: Un al doilea bolnav infectat cu virusul AH1N1 a decedat la SCJU Un al doilea bolnav infectat cu virusul AH1N1 a decedat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Arad, duminică seară, după ce s-a aflat internat timp de o săptămână într-o rezervă a secţiei Anestezie, Terapie Intensivă a spitalului, informează dr Adrian Wiener, purtător de cuvânt al SCJU Arad.
Arad: Trei cazuri de gripă nouă semnalate în judeţ Institutul Cantacuzino a confirmat, la sfârşitul săptămânii trecute, existenţa a trei cazuri de gripă nouă în rândul membrilor unei familii din judeţul Arad, transmite corespondentul AGERPRES.
Arad: Pacienţi cu gripă nouă izolaţi la domiciliu cu ajutorul Poliţiei Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Arad a solicitat sprijinul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, pentru a-i determina pe unii dintre pacienţii cu gripă nouă să rămână izolaţi la domiciliu..
Arad: În judeţul Arad au fost confirmate 92 de cazuri de gripă nouă Arad, 6 dec /Agerpres/ - Directorul coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Arad, dr. Dana Negru, medic primar epidemiolog, a declarat că în judeţ au mai fost confirmate două cazuri de îmbolnăvire de gripă nouă A/H1N1, astfel că numărul total al cazurilor a ajuns la 92, în ultimele...
Galaţi: Primul deces cauzat de gripa nouă La Spitalul Judeţean 'Sf. Apostol Andrei' din Galaţi s-a înregistrat primul caz de deces din acest an cauzat de gripa cu virusul AH1N1, dar s-a primit şi confirmarea infectării cu acest virus a celei de-a treia persoane din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, directorul Direcţiei de Sănătate Publică...