Cele mai citite
 


Brăila: Doar 5% din vaccinul împotriva gripei noi a fost utilizat
miercuri, 16 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doar 5% din vaccinul împotriva gripei noi, primit la nivelul judeţului Brăila, a fost utilizat până în prezent, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Andreia Gavrilescu.
Din cele 12.050 doze de vaccin împotriva noului virus gripal AH1N1 primite de DSP Brăila, au fost folosite 654 doze, fiind vaccinate 204 cadre medico-sanitare, 179 de angajaţi din subordinea Ministerului de Interne, 251 de elevi şi 20 de bolnavi cronici.

Numărul cazurilor de gripă nouă confirmate în Brăila se ridică la 16, iar în prezent mai există patru suspiciuni de gripă, două dintre persoane fiind internate la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului de Urgenţă, deoarece prezintă factori de risc.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Centru de vaccinare împotriva gripei noi la Spitalul Judeţean Un centru de vaccinare împotriva gripei AH1N1 va funcţiona, începând de luni, 11 ianuarie, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, pentru persoanele neasigurate sau cele care nu sunt înscrise la un medic de familie.
Brăila: Direcţiei de Sănătate Publică i-au fost alocate peste 18.000 de doze de vaccin antigripal Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila i-au fost alocate pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii peste 18.000 doze de vaccin antigripal din import, potrivit informaţiilor furnizate joi de reprezentanţii DSP Brăila.
Brăila: Numărul cazurilor de gripă nouă a ajuns la 19 Alte două cazuri de gripă nouă au fost confirmate la nivelul judeţului Brăila, la două persoane din mediul rural, care au călătorit în străinătate, numărul persoanelor cu AH1N1 crescând astfel la 19.
Brăila: Solicitare de suplimentare a dozelor de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a cerut suplimentarea vaccinului împotriva virusului AH1N1 cu încă 15.000 de doze, care vor fi distribuite medicilor de familie din tot judeţul.
Brăila: Al 17-lea caz de gripă nouă, confirmat în judeţ Un nou caz de gripă nouă, al 17-lea înregistrat din luna mai şi până în prezent în judeţul Brăila, a fost confirmat la un bărbat în vârstă de 51 de ani.
Brăila: Peste 4.200 de doze de vaccin AH1N1 vor fi distruse Peste 4.200 de doze de vaccin pandemic împotriva virusului AH1N1, rămase nefolosite în judeţul Brăila, vor fi distruse, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, dr. Andreia Gavrilescu.