Cele mai citite
 


Alba: Fără gripă sezonieră
miercuri, 16 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În judeţul Alba nu a fost înregistrat în acest sezon niciun caz de gripă sezonieră, ca de altfel nici în ultimii doi ani, iar numărul afecţiunilor respiratorii se încadrează în limitele prognozate pentru această perioadă.
În schimb, 55 de persoane au fost diagnosticate cu gripă nouă, începând cu luna noiembrie, iar un bărbat de 37 de ani, care avea un organism tarat, a murit după ce a fost infectat cu virusul A/H1N1.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Alba, Cristina Galoş, în ultima săptămână au fost înregistrate peste 2.500 de infecţii ale căilor respiratorii superioare, cu câteva zeci mai multe decât în săptămâna precedentă, precum şi 473 de cazuri de pneumonie, respectiv cu aproape o sută mai mult decât în săptămâna anterioară. Au necesitat spitalizare peste 250 de persoane, atât în ultima săptămână, cât şi în cea anterioară.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Niciun caz de gripă nouă sau sezonieră în judeţ În judeţul Alba nu a fost înregistrat, până luni, niciun caz de gripă nouă, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba, Cristina Galoş.
Alba: Încă un deces de gripă nouă, la un bărbat care suferea de diabet Încă un deces din cauza gripei noi a fost înregistrat în judeţul Alba, la un bărbat cu afecţiuni asociate, după ce în luna decembrie două persoane au murit după ce au contractat boala.
Alba: Scădere considerabilă a cazurilor de afecţiuni respiratorii Numărul cazurilor de afecţiuni respiratorii a scăzut cu aproape două treimi în judeţul Alba comparativ cu prima jumătate a lunii decembrie, respectiv de la aproape 3.000 la peste 1.100 în prezent.
Alba: Un nou caz de gripă A/H1N1 la un elev Un al doilea caz de gripă de tip nou a fost înregistrat, în cursul zilei de marţi, în clasa a IX-a B a Colegiului 'Horea, Cloşca şi Crişan' din Alba Iulia, la un elev, după ce, de dimineaţă, a fost confirmată infectarea cu virusul A/H1N1 la o elevă, a precizat, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate...
Alba: Cinci noi cazuri de gripă nouă confirmate Un copil de doi ani şi un altul de cinci, precum şi trei adulţi, din Alba Iulia, au fost diagnosticaţi, joi, cu gripă nouă, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 ajungând astfel în judeţul Alba la 50, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba.
Alba: Zeci de îmbolnăviri de gripă nouă, într-o lună şi jumătate Doar cinci persoane diagnosticate cu gripă nouă se mai află sub tratament medical în Alba, judeţ în care miercuri a fost confirmat un nou caz de infectare cu virusul A/H1N1, ridicând astfel la 56 numărul total al îmbolnăvirilor înregistrate în rândul populaţiei în ultima lună şi jumătate.