Cele mai citite
 


Angajaţi de la Centrul de Perfecţionare Sanitar Bucureşti protestează la MS
marţi, 15 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 15 dec /Agerpres/ - Zeci de angajaţi ai Centrului de Perfecţionare Sanitar din Bucureşti protestează marţi la Ministerul Sănătăţii pentru că nu şi-au primit salariile pe luna noiembrie.
Ei susţin că înainte de apariţia Hotărârii de Guvern privind noua organizare a Centrului, li s-au blocat conturile şi nu mai au cum să plătească angajaţii şi utilităţile pentru cele două cămine pentru rezidenţi din Fundeni.
'Mâine (miercuri - n.r.) va trebui să se desfăşoare repartiţia rezidenţilor pe clinici în Bucureşti. Este vorba de 900 de rezidenţi a căror repartiţie nu se poate face pentru că le-a fost tăiat internetul', a declarat Sandu Alexandru, reprezentantul angajaţilor.
Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Adrian Streinu-Cercel s-a întâlnit, la această oră, cu reprezentanţii angajaţilor. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministrul Sănătăţii susţine că nu poate mări salariile medicilor rezidenţi în acest an Ministerul Sănătăţii nu va majora salariile medicilor rezidenţi în acest an şi că o posibilă mărire a acestora ar putea avea loc în 2014, a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, ministrul Eugen Nicolăescu.
RETROSPECTIVE 2013 - un an al reformelor, dar şi al protestelor în Sănătate Anul 2013 a fost unul al reformelor în sănătate, Ministerul Sănătăţii lansând în dezbatere publică mai multe proiecte de lege privind pachetul de bază, răspunderea civilă a personalului medical şi a furnizorului de produse şi servicii medicale, dar şi organizarea şi finanţarea rezidenţiatului.
Mureş:MS nu poate promite majorarea salariilor cadrelor medicale, în ciuda ameninţării cu demisia în bloc a medicilor Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, dr. Alexandru Rafila, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că există discuţii în privinţa majorării salariilor cadrelor medicale însă nu pot fi oferite garanţii în acest sens dată fiind situaţia de criză economică globală...
Secretar de stat în Ministerul Sănătăţii: Sperăm să rezolvăm problema comisiilor de specialitate în maxim două săptămâni Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Alin Ţucmeanu şi-a manifestat, luni, speranţa ca în "maxim" două săptămâni comisiile de specialitate ale ministerului să fie funcţionale, pentru ca să poată fi prescrise toate cele 23 de molecule care au fost introduse în lista de compensate şi gratuite...
Alin Ţucmeanu (Ministerul Sănătăţii): Consider că este un management defectuos la Institutul Cantacuzino Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Alin Ţucmeanu, a declarat vineri, după întâlnirea cu managerul Institutului Cantacuzino, Radu Iordăchel, că la institut există "un management defectuos" şi că i-a cerut, din nou, demisia şefului acestei instituţii.
Tulcea: Acord inter-instituţional pentru acoperirea deficitului de specialişti din domeniul sănătăţii Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Iulian Chiriac şi reprezentanţi ai unor instituţii din Tulcea, Constanţa şi Bucureşti au semnat, vineri, la Tulcea, un acord de colaborare inter-instituţional pentru derularea unui program cu scopul acoperirii deficitului de medici cu care se confruntă judeţul...