Cele mai citite
 


Fotbal: Jucătorii Stelei vor juca în ghete cu şireturi de culoare roşie
miercuri, 16 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Toţi fotbaliştii echipei Steaua Bucureşti vor juca joi în ghete cu şireturi de culoare roşie, în partida cu FC Twente Enschede, din grupele Europa League.
Este vorba despre un gest de solidaritate cu un proiect dedicat luptei împotriva SIDA pe continentul african.
Fotbalistul lui Chelsea, Didier Drogba şi solistul al trupei U2, Bono, au devenit oficial ambasadorii proiectului Nike Red, pentru combaterea SIDA în Africa. Este un proiect global al companiei Nike, dedicat strângerii de fonduri pentru lupta împotriva SIDA pe continentul african.
Proiectul constă în realizarea unor şireturi de culoare roşie, care vor fi purtate de susţinătorii acestui proiect şi care doresc să ajute cu o contribuţie minimă copiii infestaţi cu HIV şi SIDA din Africa.
Întregul profit va fi donat organizaţiilor împlicate activ în lupta împotriva HIV si SIDA.
După cum informează site-ul oficial al clubului bucureştean, în semn de solidaritate cu acest proiect, toţi jucătorii Stelei vor purta în partida cu FC Twente Enschede ghete cu şireturi de culoare roşie.
Şireturile roşii Nike sunt disponibile în reţeaua de magazine Nike din întreaga lume, iar în România, în magazinele Nike din Bucureşti Mall şi AFI Palace Cotroceni.
**
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
România, în pericol de epidemie de HIV România este în pericol să cadă pradă unei epidemii de HIV în rândul consumatorilor de droguri injectabile în lipsa banilor destinaţi prevenirii contactării virusului, avertizează experţi de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, citaţi de revista americană Time, în ediţia din 13-20 septembrie.
România şi alte ţări din Europa, tot mai ameninţate de SIDA Washington, 10 sep /Agerpres/ - România şi alte ţări europene riscă să se confrunte cu o epidemie de SIDA, ca urmare a proliferării prostituţiei ilegale, exercitate în locuri improvizate insalubre, la care se adaugă folosirea de către unii consumatori de droguri a seringilor nesterile şi sistarea unor...
Voluntarii Crucii Roşii Române din Bucureşti marchează Ziua Mondială de Luptă anti SIDA Voluntarii Crucii Roşii Române din Bucureşti marchează, marţi, Ziua Mondială de Luptă anti SIDA printr-un marş stradal, se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES.
Ziua Mondială împotriva SIDA s-a desfăşurat în 2011 sub sloganul 'Zero noi infecţii HIV' Ziua Mondială împotriva SIDA, care se marchează pe data de 1 decembrie, s-a desfăşurat, în 2011, sub sloganul "Zero noi infecţii HIV", un scop care necesită implicarea tuturor actorilor ce au o responsabilitate socială în raport cu fiecare naţiune, de la instituţii publice de sănătate, asistenţă socială...
Corina Creţu (PSD): UE trebuie să aibă un rol mai activ în combaterea răspândirii infecţiilor cu virusul HIV Bucureşti, 30 nov /Agerpres/ - Uniunea Europeană trebuie să aibă un rol mai activ în combaterea răspândirii infecţiilor cu virusul HIV şi a încălcărilor drepturilor omului asociate cu SIDA, a afirmat, marţi, la Bruxelles, europarlamentarul PSD Corina Creţu, în cadrul acţiunilor consacrate Zilei Mondiale...
Ziua mondială de luptă împotriva SIDA: Originea secretă a HIV Virusul Imunodeficienţei Umane (Human Immunodeficiency Virus - HIV) şi boala provocată de acesta, Sindromul Imunodeficienţei Dobândite (SIDA - de la acronimul din limba franceză, Syndrome d'Immuno-Deficience Acquis), păreau să fi apărut din senin atunci când au fost depistate de medici, dar genetica...