Cele mai citite
 


Buzău: O ambulanţă cu o femeie însărcinată s-a răsturnat în zona de munte
miercuri, 16 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O ambulanţă în misiune aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă s-a răsturnat marţi pe un drum înzăpezit între localităţile Bozioru şi Brăieşti.
Căpitan Gabriela Boiangiu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, a declarat pentru AGERPRES că din primele informaţii rezultă că asistenta medicală şi femeia gravidă au fost rănite. Un echipaj SMURD şi o altă ambulanţă s-au deplasat la faţa locului pentru a acorda ajutor medical necesar.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
IGSU: Peste 400 de persoane asistate medical de paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore Aproape 900 de persoane au fost salvate din diverse situaţii de urgenţă, iar 416 au fost asistate medical de către paramedicii SMURD, în ultimele 24 de ore.
Buzău: Ambulanţele nu pot ajunge la bolnavi, din cauza nămeţilor Directorul Serviciului de Ambulanţă Buzău, dr. Teodora Bratu, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că din cauza nameţilor de zăpadă, ambulanţele nu pot ajunge, în judeţ, la toate solicitările.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Buzău:Ambulanţă implicată într-un accident rutier O ambulanţă care transporta un bolnav la Spitalul judeţean de Urgenţă a fost lovită, luni seară, într-o intersecţie din municipiul Buzău, în urma impactului fiind rănite patru persoane, între care şi o asistentă medicală.
Botoşani: Asistentă medicală care se afla într-o ambulanţă în misiune, rănită într-un accident rutier O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care se afla într-o autospecială în misiune, a fost rănită, vineri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Ungureni.
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.