Cele mai citite
 


Ambulanţele circulă cu greu în Capitală
miercuri, 16 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti sunt 60 de solicitări în aşteptare, dintre care 26 reprezintă urgenţe, a declarat, marţi după-amiază, managerul instituţiei, dr. Alice Grasu.
Ea a spus că, până la ora 15,00, au fost înregistrate 360 de solicitări, dintre care 30 pentru persoane căzute în stradă, 15 suferind traumatisme ale membrelor din cauza căderii pe gheaţă.
Dr. Alice Grasu a subliniat că ambulanţele stau foarte mult în trafic, chiar şi câte 40 de minute, avansând cu câte 2 kilometri pe oră în anumite cartiere. Cele mai dificile zone sunt Bd. Iuliu Maniu, Bd. Unirii, Podul Constanţa, Bd. Alba Iulia.
Dr. Alice Grasu a mai spus că, din cauza circulaţiei îngreunate de zăpadă, polei şi viscol, s-au prelungit termenele de ajungere la caz.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 1.200 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti în ultimele 24 de ore La Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti-Ilfov au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 1.290 de solicitări, dintre care 75 pentru cod galben şi roşu, a declarat luni pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul institutului.
Peste 1100 de solicitări la Serviciul de Ambulanţă în ultimele 24 de ore La Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti - Ilfov au fost înregistrate de vineri dimineaţă şi până sâmbătă, ora 8,00, 1118 solicitări, a declarat pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu managerul instituţiei.
Serviciul de ambulanţă s-a confruntat cu un număr mare de solicitări La Serviciul de Ambulanţă al municipiului Bucureşti şi Ilfov au fost înregistrate, până la ora 18,00, un număr de 745 de solicitări, dintre care 394 pentru urgenţe, a declarat pentru AGERPRES dr. Alice Grasu, managerul Ambulanţei.
SABIF: 1.079 de solicitări înregistrate în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore 1.079 de solicitări, dintre acestea 710 au reprezentat urgenţe de cod roşu şi galben, a declarat luni pentru AGERPRES managerul SABIF, Alis Grasu.
Aproape 600 de solicitări la Ambulanţa Bucureşti-Ilfov La Serviciul de Ambulanţă al municipiului Bucureşti - Ilfov au fost înregistrate luni 560 de solicitări, în intervalul orar 7,00 - 15,00, cu 8,76% mai mult decât săptămâna trecută, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.
SABIF: 1.299 de solicitări, în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore un număr de 1.299 de solicitări, dintre acestea 697 fiind cazuri de urgenţă de cod roşu şi cod galben, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Alis Grasu.