Cele mai citite
 


Buzău: Ambulanţele nu pot ajunge la bolnavi, din cauza nămeţilor
miercuri, 16 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directorul Serviciului de Ambulanţă Buzău, dr. Teodora Bratu, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că din cauza nameţilor de zăpadă, ambulanţele nu pot ajunge, în judeţ, la toate solicitările.
''Am primit zeci de solicitări din partea unor bolnavi în stare gravă, dar nu am putut da curs la toate apelurilor din cauza drumurilor înzăpezite'', a spus Bratu.
O ambulanţă care transporta o femeie gravidă s-a răsturnat marţi seara, între localităţile buzoiene Bozioru şi Brăieşti, asistenta şi pacienta fiind rănite, iar în localitatea Joseni, o altă ambulanţă care mergea la o femeie gravidă s-a înzăpezit.
În judeţul Buzău ninge de mai bine de 12 ore iar utilajele de dezăpezire care însoţesc ambulanţele nu pot face faţă ninsorii viscolite.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: O ambulanţă cu o femeie însărcinată s-a răsturnat în zona de munte O ambulanţă în misiune aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă s-a răsturnat marţi pe un drum înzăpezit între localităţile Bozioru şi Brăieşti.
Buzău: Ambulanţele nu pot ajunge în toate localităţile Salvările Serviciului de Ambulanţă Buzău nu pot ajunge la toate urgenţele, cel puţin trei localităţi fiind deja izolate, din cauza celor două drumuri naţionale şi 13 drumuri judeţene blocate de zăpadă.
Buzău: Gravidă preluată cu autoşenilata dintr-o zonă închisă circulaţiei rutiere O femeie gravidă din localitatea buzoiană Râmnicelu, zonă închisă circulaţiei rutiere din cauza condiţiilor meteo, a fost preluată duminică dimineaţa cu o autospecială şenilată şi transportată la maternitate.
Neamţ: Ambulanţe puse pe drumuri înzăpezite de alarme false Deşi ambulanţele fac faţă cu greu solicitărilor din cauza drumurilor acoperite cu zăpadă, serviciul se confruntă din nou cu alarme false.
Accidente rutiere în care au fost implicate microbuze, autocare în 2015-2016 (cronologie) Un accident rutier grav s-a produs la 22 februarie 2016, în municipiul Constanţa, în accident fiind implicat un microbuz şcolar ce transporta elevi la o unitate privată de învăţământ. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, au fost răniţi doi adulţi, iar cinci copii au traumatisme minore...
Buzău: Autospeciale de pompieri înzăpezite într-o localitate din Munţii Buzăului Două autospeciale cu 10 tineri pompieri militari din cadrul ISU Buzău au fost înzăpezite timp de aproape zece ore după o intervenţie în satul Recea, comuna Bisoca, localitate amplasată în Munţii Buzăului.