Cele mai citite
 


Preşedintele director general al CASMB, schimbat
miercuri, 16 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele director general al Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti, dr. Adina Geană, a fost schimbat din funcţie şi după schimbare a primit un ordin de numire interimar până la susţinerea concursului pentru acest post.
Ordine de demitere au primit şi ceilalţi directori ai Casei de Asigurări Judeţene.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Noul preşedinte al CASMB, Gheorghe Iana, îşi propune să crească gradul de transparenţă Prof. dr. Gheorghe Iana, noul preşedinte director general al Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB), a declarat vineri pentru AGERPRES că îşi propune să crească gradul de transparenţă al instituţiei şi să revitalizeze site-ul, pentru simplificarea procedurilor şi activităţilor...
Lucian Vasile Bara - noul director al CASMB Lucian Vasile Bara este, începând de vineri, noul preşedinte - director general al Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti, informează un comunicat al CASMB remis vineri AGERPRES.
Introducerea asigurărilor private reprezintă o necesitate În acest an, Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti, (CASMB) a înregistrat o creştere a serviciilor necesare, mai ales la ambulanţe, unde cererile au crescut cu 10% -12%, comparativ cu 2008, a declarat, marţi, dr. Adina Geană, preşedinte director general.
Directorul CASMB a fost schimbat Preşedintele Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate (CNAS), dr. Lucian Duţă, a schimbat-o pe dr. Adina Geană din funcţia de preşedinte director general al Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB).
DNA: Director executiv adjunct la Casa de Asigurări de Sănătate Olt, trimis în judecată Procurorii DNA Craiova au trimis-o în judecată pe Ortanţa Ciobanu, director executiv adjunct în cadrul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Olt, pentru luare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, ambele în formă continuată.
Patru funcţionari publici din ANAF, CNAS şi DGASPC Neamţ, găsiţi incompatibili de ANI Patru funcţionari publici, doi angajaţi în cadrul unor structuri din subordinea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi câte unul în cadrul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) şi Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Neamţ, au fost găsiţi în...