Cele mai citite
 


Iaşi: Victimele poleiului ajung în stare gravă la spital
miercuri, 16 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Peste 20 de persoane au ajuns, marţi, la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe "Sfântul Ioan" din Iaşi, după ce au suferit diverse traumatisme osteoarticulare.

Tudor Arhipescu, medic în cadrul UPU, a declarat că pacienţii, cu vârste cuprinse între 18 şi 80 de ani, au fost evaluaţi clinic şi imagistic şi au beneficiat de tratament ortopedic sau de chirurgie reconstructivă.
Potrivit sursei citate, unii dintre aceşti pacienţi sunt internaţi în Clinica de Traumatologie în vederea rezolvării chirurgicale.
Cei de la Urgenţe recomandă prudenţă în deplasarea celor vârstnici în perioadele cu gheaţă şi zăpadă pentru evitarea traumatismelor accidentale ce pot duce la leziuni grave.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Şapte persoane rănite în urma unui accident rutier Şapte persoane au ajuns, sâmbătă dimineaţă, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, în urma unui accident de circulaţie.
Iaşi: Emoţii pentru medici din cauza unui pacient obez Un conducător de scuter din suburbia Tomeşti a fost adus în stare gravă, joi, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sf. Ioan' din Iaşi, după ce a fost accidentat de un autoturism care ieşea dintr-o curte.
Ambulanţele circulă cu greu în Capitală La Serviciul de Ambulanţă al Municipiului Bucureşti sunt 60 de solicitări în aşteptare, dintre care 26 reprezintă urgenţe, a declarat, marţi după-amiază, managerul instituţiei, dr. Alice Grasu.
Iaşi: Un bucureştean a degerat în drum spre Ierbiceni Un bucureştean a ajuns, luni dimineaţa, în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce a suferit degerături grave şi a îngheţat în drum spre localitatea Ierbiceni.
Deputatul Ciuhodaru: Susţin includerea Spitalului de Urgenţe în mapa şedinţei de Guvern de la Iaşi Deputatul Tudor Ciuhodaru, membru al Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaţilor, susţine includerea printre priorităţile agendei guvernamentale din 17 martie adoptarea unei Hotărâri de Guvern care să asigure finalizarea cât mai rapidă a Spitalului Clinic de Urgenţe din Copou pentru ca pacienţii aflaţi...
Iaşi: În stare gravă din cauza şamponului O femeie în vârstă de 68 de ani a fost adusă în stare gravă la?Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, la scurt timp?după ce a utilizat un şampon.