Cele mai citite
 


Directorul CASMB a fost schimbat
joi, 17 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate (CNAS), dr. Lucian Duţă, a schimbat-o pe dr. Adina Geană din funcţia de preşedinte director general al Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB).
El a motivat că face această schimbare pentru îmbunătăţirea comunicării dintre CNAS şi CASMB.

Noul preşedinte director general al CASMB este Ştefan Bogdan (PD-L), care a fost o perioada scurtă, de câteva luni, secretar de stat sub mandatul ministrului Eugen Nicolăescu.

Dr. Adina Geană a declarat, pentru AGERPRES, că ''poate această schimbare este în spiritul momentului, aşa cum ne-am aşteptat''. Ea consideră că nu realizează cum după 2 zile de la preluarea funcţiei de preşedinte al CNAS, Lucian Duţă poate face aprecieri privind comunicare între cele două instituţii. În plus, Adina Geană a spus că acesta a fost şi membru în Consiliul de Administraţie al CASMB, şi poate că în această calitate să aprecieze activitatea casei.

Preşedintele CNAS, Lucian Duţă, a declarat pentru AGERPRES că i-a propus Adinei Geană să lucreze la CNAS, pentru că doreşte să colaboreze în continuare cu aceasta.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Introducerea asigurărilor private reprezintă o necesitate În acest an, Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti, (CASMB) a înregistrat o creştere a serviciilor necesare, mai ales la ambulanţe, unde cererile au crescut cu 10% -12%, comparativ cu 2008, a declarat, marţi, dr. Adina Geană, preşedinte director general.
CASMB începe din 4 iulie procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti a anunţat luni că începând cu data de 4 iulie va demara procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul curent.
CASMB a primit vineri solicitări de la 251 de medici de familie de preluare a cardurilor de sănătate Un număr de 251 medici de familie au solicitat să preia vineri de la Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti cardurile de sănătate pentru asiguraţii lor faţă de doar 171 de medici de familie care au cerut acest lucru în primele luni ale anului.
DNA: Director executiv adjunct la Casa de Asigurări de Sănătate Olt, trimis în judecată Procurorii DNA Craiova au trimis-o în judecată pe Ortanţa Ciobanu, director executiv adjunct în cadrul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Olt, pentru luare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, ambele în formă continuată.
Comunicat de presă - Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti anunţă că, începând cu data de 4 iulie a.c., demarează procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul curent, după următorul calendar:
Formularul E 112 este cu cele mai multe probleme Bucureşti - Cele mai multe probleme cu formularele emise sau validate în baza regulamentului european de Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) se înregistrează în cazul E 112. În cadrul meselor rotunde organizate de CASMB s-a înscris şi dezbaterea cu privire la formularele...