Cele mai citite
 


Galaţi: Zeci de persoane cu fracturi
joi, 17 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 50 de persoane au ajuns, în mai puţin de 24 de ore, la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, cu fracturi la membrele inferioare şi superioare, după ce au căzut victimă gheţii aflate sub zăpadă.
Purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Nicolae Bacalbaşa, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că 35 dintre persoane au intrat în aparate ghipsate, iar 14 au suferit fracturi grave şi urmează să fie operaţi.

Potrivit lui Bacalbaşa, sălile secţiei de ortopedie sunt pline până la refuz, iar, dacă ritmul accidentărilor va continua, medicii vor fi nevoiţi să plaseze bolnavii câte doi în pat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Peste 160 de persoane au ajuns la ortopedie din cauza poleiului Peste 160 de persoane au ajuns de la camera de gardă la secţia de ortopedie a Spitalului de Urgenţă Galaţi în ultimele 24 de ore, de când poleiul a transformat străzile în adevărate capcane de gheaţă, a declarat, vineri, Cătălin Ţâmpău, medic UPU Smurd la Spitalul de Urgenţă Galaţi.
Galaţi: Bărbat în stare gravă, salvat cu elicopterul SMURD Un bărbat de 59 ani, din comuna Cuca, cu hemoragie digestivă, a fost transportat marţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, cu elicopterul SMURD, în condiţiile în care DN 24 D care duce în localitate era blocat de zăpadă şi viscol.
Galaţi: Femeie gravidă salvată cu elicopterul SMURD O femeie gravidă, de 29 ani, din comuna gălăţeană Schela, a fost transportată, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, cu elicopterul SMURD, după ce tentativele de a o duce la o ambulanţă cu o şenilată ISU au eşuat, a anunţat coordonatorul UPU-SMURD Galaţi, Angel Trifan.
Galaţi: Bărbat dializat şi cu grave probleme de sănătate, salvat cu şenilata Un bărbat de 75 ani, din localitatea Băleni, dializat şi cu probleme grave de sănătate, a fost salvat cu o şenilată ISU, care l-a transportat la o ambulanţă cu care a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" din Galaţi, a anunţat duminică purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, maior Eugen...
Galaţi: Programul de vizite a fost resticţionat la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Programul de vizitare a pacienţilor internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Apostol Andrei din Galaţi se restricţionează la două ore, în intervalul orar 15,00-17,00, începând cu 1 martie, a anunţat luni biroul de presă al unităţii sanitare.
Galaţi: Operaţie de prelevare de organe în premieră la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Apostol Andrei O operaţie de prelevare de organe de la un bărbat de 42 de ani, aflat în moarte clinică, s-a efectuat în premieră şi s-a încheiat cu succes, vineri, la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Apostol Andrei din Galaţi.