Cele mai citite
 


Maramureş: Gravidă decedată din cauza gripei noi
miercuri, 16 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Baia Mare, 16 dec /Agerpres/ - Femeia gravidă în luna a VII-a, din comuna Petrova, diagnosticată cu gripă nouă în urmă cu cinci zile, a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare, a precizat, miercuri, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Maramureş, dr. Vasile Bodnar.
Cea de-a doua femeie însărcinată suspectă de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 se afla în stare gravă şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, recent, pentru scoaterea fătului. Noul născut a murit însă la naştere.
Potrivit datelor Direcţiei de Sănătate Publică Maramureş, în judeţ s-au vaccinat împotriva gripei noi 2.488 de persoane, aici fiind distribuite 23.100 de doze de vaccin.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Gravidă cu gripă nouă, transferată în stare gravă la Iaşi O tânără de 24 de ani din Botoşani, însărcinată în luna a şasea, diagnosticată cu gripă nouă, a fost transferată, luni, în stare gravă la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, a declarat directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică, medicul Gheorghe Apetroaie.
Maramureş: Înţepăturile de albine au dus la moartea unei femei şi la internarea în spital, în stare gravă, a unui bărbat Baia Mare, 23 iul /Agerpres/- Numărul persoanelor care au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Baia Mare după ce au fost înţepate de viespi sau albine, atât din rândul copiilor, cât şi al adulţilor, este din ce în ce mai mare, cazul femeii de 59 de ani care a decedat după ce a intrat în şoc anafilactic...
Maramureş: Adolescentă găsită în stare gravă, după ce ar fi căzut de la etajul şapte al unui bloc O adolescentă în vârstă de 16 de ani a fost găsită miercuri pe terasa unui bloc de locuinţe din municipiul Baia Mare, existând indicii că ar fi căzut de la etajul şapte al imobilului.
Maramureş:Medicii din cadrul SJU Baia Mare au refăcut cu succes buza unei femei muşcate de un cal O bătrână din satul maramureşean Cupşeni a fost internată în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare după ce a fost muşcată de faţă de calul din gospodărie. Chirurgii au reuşit, vineri, în urma unei intervenţii complicate, care a durat mai bine de trei ore, să-i refacă buza, smulsă pur...
Dolj: Asistent medical internat în stare gravă cu gripă nouă Un asistent medical de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova care suferea de o afecţiune pulmonară de care nu ştia a fost internat în stare gravă la secţia de terapie intensivă a spitalului, după ce s-a confirmat că a contactat virusul gripal A/H1N1.
Harghita: Două cazuri grave de gripă nouă Două persoane infectate cu virusul A/H1N1 se află în stare gravă la Secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Harghita şi respiră cu ajutorul aparatelor.