Cele mai citite
 


Alba: Zeci de îmbolnăviri de gripă nouă, într-o lună şi jumătate
joi, 17 decembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doar cinci persoane diagnosticate cu gripă nouă se mai află sub tratament medical în Alba, judeţ în care miercuri a fost confirmat un nou caz de infectare cu virusul A/H1N1, ridicând astfel la 56 numărul total al îmbolnăvirilor înregistrate în rândul populaţiei în ultima lună şi jumătate.
Încă un adult din Alba Iulia a fost diagnosticat cu gripă nouă, acesta urmând tratament cu antitermice la domiciliu, potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Alba.

La începutul săptămânii, au fost confirmaţi cu această boală trei adulţi din Alba Iulia şi unul din zona oraşului Abrud.

Primele îmbolnăviri cu virusul A/H1N1 au fost înregistrate în Alba la începutul lunii noiembrie, la membrii unei familii revenite din Italia.

La începutul săptămânii trecute, un bărbat de 37 de ani din Cîmpeni, despre care s-a stabilit ulterior că avea gripă nouă, a decedat în urma complicaţiilor survenite pe fondul unui organism tarat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Alţi patru adulţi diagnosticaţi cu gripă nouă Trei adulţi din Alba Iulia şi unul oraşul Abrud au fost confirmaţi, sâmbătă, cu gripă de tip nou, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 înregistrate în judeţul Alba ridicându-se la 55.
Alba: Cinci noi cazuri de gripă nouă confirmate Un copil de doi ani şi un altul de cinci, precum şi trei adulţi, din Alba Iulia, au fost diagnosticaţi, joi, cu gripă nouă, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 ajungând astfel în judeţul Alba la 50, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba.
Alba: Încă un deces de gripă nouă, la un bărbat care suferea de diabet Încă un deces din cauza gripei noi a fost înregistrat în judeţul Alba, la un bărbat cu afecţiuni asociate, după ce în luna decembrie două persoane au murit după ce au contractat boala.
Alba: Patru adulţi, diagnosticaţi cu gripă nouă Alba Iulia, 17 dec /Agerpres/ - Patru adulţi din zona Alba Iulia au fost confirmaţi joi cu gripă nouă, doi dintre aceştia fiind spitalizaţi, ceilalţi doi prezentând forme uşoare ale bolii, urmând tratament cu antitermice la domiciliu.
Alba: Primul deces cauzat de gripa nouă Un bărbat de 37 de ani din Munţii Apuseni este prima victimă a gripei de tip nou în judeţul Alba, acesta decedând la Spitalul din Alba Iulia pe fondul unor tare organice, a anunţat, miercuri, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Alba, Adrian Teodoru.
Alba: Tânăr de 17 ani, diagnosticat cu gripă de tip nou Alba Iulia, 5 dec /Agerpres/ - Încă un elev de la un liceu din municipiul Sebeş a fost confirmat sâmbătă cu gripă nouă, numărul total al cazurilor de îmbolnăviri înregistrate în judeţul Alba cu virusul A/H1N1 în ultima lună fiind de 39.